reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

Pokazywalam Wam chyba jeszcze latem link do podobnej tez Gapa i wtedy poszla za 60 cos;-).Dlatego nie lubie czekac na ostatnia chwile.Czasami mnie Allegro zadziwia z tymi kwotami jakie ludzie rzucaja...:szok::confused:
A ja czasem myslę,że jacyś znajomi(tych co sprzedają) ściemniają.A potem ci ludzie wystawiają to samo jeszcze raz(licząc ,ze wyższą cene uzyskaja,bo czemu nie kupic za 100,jak poprzednia poszła za 200...:baffled:).:baffled:Nie wiem ,czy rozumiecie o co mi chodzi.
Słyszałam o takich praktykach.:tak:

reklama
no i sobie kupilam a co tam
NOWOŚĆ! LUMINARC RUBANS SZKLANKI WYSOKIE DOMINUS (444128348) - Aukcje internetowe Allegro 12 szt
NOWOŚĆ!! LUMINARC RUBANS SZKLANKI NISKIE DOMINUS (444128424) - Aukcje internetowe Allegro
no i tu pewnie ktos pomysle wariatka ale ja takich mlynkow naprawde szukalam rawie 2 lata
Mini Magnetic_zestaw dwóch mini młynków (436696399) - Aukcje internetowe Allegro
i cos na roze od meza - niech teraz mi kupuje
Piękny Szklany Wazon (436106027) - Aukcje internetowe Allegro
koniec zakupow :nerd:

oczywiscie ze tak robia ale to dlatego ze moznazaoszczedziec
wystawiajac aukcje z opcja kup teraz np. 100zl palcisz duzo wiecej niz zwykla licytacja male zdjecie a ktos ci podbije do ceny jaka ciebie naprawde interesuje
ja dlatego zawsze pisze mail do sprzedawcy jaka cena pania pana interesuje koncowa i zawsze ktos mi odpowie.

dla mnie to nie dziwota a jak napiszesz odrazu 100zl ze od tej kwoty ma zaczac sie licytacja to nikt nie zaglada a tak ciekawosc ludzka wygrywa i licytuja no ale na marginesie 160 za kurtke uzywana hmmm koszmarnie duzo

Ostatnia edycja:
dzis doszedl wazon rewelacja jeszcze lepszy niz na zdjeciu a zapakowany tak ze mozna nim rzucic i nic by sie nie stalo mega karton z tona styropianu no az bylismy w szoku teraz czekam na szklanice i mluneczki

reklama
Do góry