reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
U mnie w domu z takiej korzystają i są nią zachwyceni:tak: Bardzo dobrą cenę za nią dałaś, bo prawie 200zł to przegięcie:sorry:
No takiej ceny jak w aukcji bym na pewno nie dała :no: Moja fakt, mniejsza, bo ma 24 cm średnicy a nie 28 jak a aukcji, no i innej firmy, bo Steinbacha, ale Steinbach to też bardzo dobra firma :tak:

Kasiad, bardzo fajnie wyglada ta patelnia, tak solidnie- ja bardzo lubie takie trwałe, porzadne rzeczy:tak:
Jesli chodzi o tefala Ingenio, to moim zdaniem, moze nie totalna tandeta ale i patelnie i garnki bardzo przecietnie- ja nie byłam z nich zadowolona i nigdy juz sie nie skusze.Lepiej kupic duzo tansze tej samej jakosci albo troche dołozyc i miec naprawde dobre gary i patelnie. Moja ulubiona firma to Berghoff, ktora szczerze polecam.:tak:

Madzix,a czemu nie byłas zadowolona?
Bo po pierwsze ciagle zacinała mi sie ta raczka/uchwyt ai albo nie mogłam jej zdjac albo co gorsza zalozyc zeby przestawic goracy garnek:wściekła/y:
Po drugie ta pokrywka pasujaca na garnki o róznych srednicach była totalnie niestabilna a same garnki(ja miałam niebieskie, takie niestety dostałam w prezencie:wściekła/y:)a po trzecie same garnki bez rewelacji-bardzo ciezko czysciły sie na zewnetrzej stronie, wnetrze było ok. Moze nie okazały sie totalnym dziadostwem ale liczyłam na wiecej. Chciałam zyskac miejsce ktorego mam mało a w rezultacie dokupywałam dodatkowe czesci zeby moc posługiwac sie kompletem.
Szybko tez zniszczyły sie-wyrzuciłam je po dwoch latach i mimo ,ze gotuje codziennie to uwazam ze dobre garnki pownny słuzyc znacznie dłuzej.:tak:

Kasiad super, ostatnio zaczęłam się za patelnią rozglądać właśnie, potrzebuję małej i dużej, muszę się wybrać do makro :tak:

aaa monsz mi kupił aparat (bo stary ukradli:wściekła/y: )
o taki:
8612IS_Front_S.big.logo.jpg

8612IS_Front_S.big.logo.jpghttp:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry