reklama

Zakupy dla mam ;)

:-D właśnie dlatego szukam kogoś, kto by mi doradził, żebym ewentualnie później miała na kogo winę zrzucić ;-):-D

ja ci moge doradzic tylko nie zrozumialam co to jest 7.1 czy jakos tak, jaki odcien chcesz uzyskać ? ciemny brąz czy jakies jasne? i jakie dokladnie masz teraz ? jaka farba firma numer itp :)

Nuska pokazuj sie :)

Karola a czemu ccesz koniecznie taka kurtke, jedziecie gdzies w gory? kup taka w ktorek dobrze sie czujesz i wygladasz.

reklama
oj gory chcialabym ale tylko w tym roku pomazyc moge nie ma czasu na gory a kurtke chce na spacery z malym bo w moim plaszczu jest dosc zimno i nie ma kaptura niby puchowy ale jakis do kituno ale co ja zrobie jak w kazdym modelu co obecnie jest wygladam jak debil jedynie kurtki dla dzieci sa na mnie ale ciezko z rozmiarem na 164 bo raczej wykupioneto jak mierzylam taka wsciekle rozowa to nawet Szymek powiedzial mama hrum hrum i mial racje swinka pigi no i co nieby gdansk niby duze miasto w sklepie wielkie g... jak na taka gruche jak ja

A kupujecie coś na "ciuchach"?Ja juz nie pamiętam kiedy kupiłlam coś nowego,nie licząc bielizny oczywiście.
Gdy jest dzień przed dostawa towar jest najtańszy i ostatnio za jeansy,spódnice sztruksowa,bezrękawnik i spodnie w kant z materiału czerwone zapłaciłam 10zl!
kupilam sobie tez kiedyz kozaki skórzane brązowe z clarks'a nówki sztuki.ale na wszelki wypadek pzretarlam je od środka octem iteraz caly czas w nich smigam.Zaplacilam 7.60zl.:tak:

A kupujecie coś na "ciuchach"?Ja juz nie pamiętam kiedy kupiłlam coś nowego,nie licząc bielizny oczywiście.
Gdy jest dzień przed dostawa towar jest najtańszy i ostatnio za jeansy,spódnice sztruksowa,bezrękawnik i spodnie w kant z materiału czerwone zapłaciłam 10zl!
kupilam sobie tez kiedyz kozaki skórzane brązowe z clarks'a nówki sztuki.ale na wszelki wypadek pzretarlam je od środka octem iteraz caly czas w nich smigam.Zaplacilam 7.60zl.:tak:

Ja kupuję.
Czasem z takich "łowów' niezłe rzeczy przynosiłam.
Z reszta wiem,ze niektóre dziewczyny też.
No i zakupy rzeczy używanych na allegro.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry