reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Wiecie co, kupiłam sobie dziś czapkę w Makro - ja, która nigdy czapek nie nosi, bo w każdej wyglądam idiotycznie. Ale ta nie ciśnie mnie w głowę tak jak wszystkie inne, więc się skusiłam, bo zimno jak cholera na dworzu.

To może mi polecicie jakiś sprawdzony odtwarzacz DVD;-) Bo od jakiegoś czasu szukam i czytam, i się zdecydować nie mogę:-p
proponuje zbytnio nie wymyślać i nie kupować tego mega z najwyższej półki cenowej bo zazwyczaj one nie potrafią odczytać każdej płyty.my mamy LG jako prezent śluby i kosztowało 300zł dwa lata temu no i jest super naprawdę czyta każdą płytę.
ale sąsiadka kupiła jakieś za 90zł i też wszystko czyta/

Tomek kupił w Makro patelnię Steinbacha z granitową powłoką. Muszę Wam powiedzieć, że naprawdę super patelnia, elegancko się na niej piecze nawet z minimalną ilością tłuszczu, nic nie przywiera, można też piec zupełnie bez tłuszczu, ale ja jeszcze nie próbowałam. Chciałam Wam pokazać jaką mamy, ale nie znalazłam takiej w necie, znalazłam podobną na Allegro, tylko nasza wzór granitowy ma i wewnątrz i na zewnątrz patelni, no i nasza była tańsza (60 zł)
PATELNIA Granitowa VINZER 28 cm + pokrywa INDUKCJA (530186758) - Aukcje internetowe Allegro
acha, nasza była kupiona bez pokrywki, bo my mieliśmy już taką szklaną pokrywę w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry