reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam ;)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::ninja2:
ale naprawdę polecam tym co marzą się fajne rzęsy można się w nich kąpać opalać pływać nurkowac wszystko na maxa.ja mam je przwie 3 tygodnie i są extra.
no i tuszu nie muszę używać choć można!!!!!!!!!!!!!! pewnie na sylwka sobie machnę dla mega efektu.

reklama
a co do tuszu to chyba indywidualna sprawa serio.każda ma inne rzęsy.mi najlepiej pasowach z loreala lash architekt czy jakoś tak czarny a natomiast mojeje mamie zdecydowanie Max Factor 2000calorii a ostatnio na wolnocłowym kupiłam sobie z lamcoma jakiś hipnozujący czy jakoś tak i mega kicz :-( więc zrobiłam rzęsy:-D powód dobry prawda.

dla chętnych z Trójmiasta podam namiary.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::ninja2:
ale naprawdę polecam tym co marzą się fajne rzęsy można się w nich kąpać opalać pływać nurkowac wszystko na maxa.ja mam je przwie 3 tygodnie i są extra.
no i tuszu nie muszę używać choć można!!!!!!!!!!!!!! pewnie na sylwka sobie machnę dla mega efektu.

Karola a ile takie cos cię kosztowało?Robiłas to u kosmetyczki ? efekt zniewalający, pięknie

a tuszy używam define a lasch maybelline i jestem zadowolona :) fajnie wydłuza :tak:

Karolcia rewelacja - wyglądasz super:tak: Piękne rzęsiska i w ogóle śliczna z Ciebie kobietka :-)
Co do tuszu - ja używam Max Factor 2000 Calories Dramatic Look czy jakoś tak i lubię też L'oreal Volumise x3 czy coś podobnego. Inne jakoś nie bardzo mi podchodzą.

Karola a ile takie cos cię kosztowało?Robiłas to u kosmetyczki ? efekt zniewalający, pięknie

a tuszy używam define a lasch maybelline i jestem zadowolona :) fajnie wydłuza :tak:
pierwsze przyklejenie rzęs 270zł 2 godziny do jednego oka przykleje się 100 włosków.dopełnienia 100-150zł zależy jak komu rzęsy wypadają. bo każdy włosek przyklejony jest do Twojej rzęsy.

reklama
Do góry