reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
wizualnie fajowa- choc ja nie lubie takich toreb worków bo nigdy nie mogę nic w niech zlaeść i się wkurzam.

Wolfia troba superowa, kolor bombowy, kupuj pod warunkiem oczywiscie, że lubisz takie duuuze:tak:
ja osobiscie nie lubie, bo mi potem ciężko cos znaleźc i sie wkurzam jak Karola:rofl2::laugh2: no ale każdy musi juz patrzeć i kupowac pod siebie:-)

Ja oczywiście potrzebuje dużą, bo oprócz moich podstawowych rzeczy, muszę mieć pod ręką rzeczy dla dzieciaków, bo raczej się z nimi nie rozstaję, a już napewno z Oliverem:-p Więc chusteczki nawilżające itp. muszą być, czyli jednak się na nią zdecyduję, bo mi się bardzo podoba;-):tak:

bardzo ładna właśnie sobie też pomyślałam że raczej tobie duża potrzebna jest:tak:

ja pewnie też będę musiała się zaopatrzyć w większą bo teraz nieraz jak rozbieram Emilką w sklepie to czapka szalik itd wszystko do torebki ładuję :-D

ja od kiedy jest Szymek to tylko skórzane plecaki noszę.najbardziej poręczny jest taki jak trapez z Batyckiego naprawdę pojemny a że jest sztywny wszystko szybko znajduję.

Mój O. zrobił mi wczoraj niespodziankę i kupił dwa serwisy obiadowe, czyli łącznie na 8 osób:-p Od jakiegoś czasu myśleliśmy, żeby w końcu jakieś kupić, tak nawet na codzień, albo jak ktoś przyjdzie, bo mamy tylko komplet czterech zwykłych, białych luminarc'ów:-p No i na święta jak znalazł;-) Może kiedyś dokupię sobie jakiś bardziej elegancki i porządniejszy w Polsce (tak jak wcześniej myślałam), ale na razie ten mi w zupełności wystarczy:tak:
399790HBO111111X.jpg

Wolfia,naprawde ładny serwisik:tak:. Mi tez by sie przydał tai na co dzien,ale zawsze mam wazniejsze potrzeby...W efekcie mam mix różnych serwisow na co dzien:sorry::rofl2:.

reklama
Do góry