reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
ja mam moją już z 4 lata i jest super :tak:nic się z nią nie dzieje i raczej szybko nie stanie bo nie ma części plastikowych ani słabych ;-)no i się nie obala na boki bo takie też miałam że musiałam praniem ją wywarzać ...

tylko ja nie wiem gdzie mi ją kupili :eek:jak znajdę to wkleje

o taka IKEA | Pranie i sprzątanie | Suszenie | FROST | Suszarka podłogowa chyba ta sama :tak:
spokojnie wieszam na niej wszystkie ciuchy od jeansów po bluzy :tak:

Ja mam tez taka juz 3 lata,a teraz niedawno kupiłam siorze na nowe mieszkanko.Jestem zadowolona z niej.:tak:

Kupiłam sobie taką bluzkę. Jak do mnie dojdzie to stwierdzę czy mi się napewno podoba:-p Na szczęście kosztowała tylko parę groszy na ebay'u;-)

%21Bfjmpv%21%21Wk%7E$%28KGrHqQH-EYErffM51tgBLBw-Kfgww%7E%7E_12.JPG

ja mam dwie jedną taką z ikeii i sorry jak dla mnie średnia zwłaszcza te "skrzydłą rozkłądane" dość łatwo się składają i pranie bach jak.np. muszę ją przenieśc w inne miejsce.
druga to taka jak WolfiA wkleiłą linki zapłąciłam 100zł no i jest super o niebo leprzy materiał druty nie wyginają się bez znaczenia na ciężar prania- i pewnie w tym jest równica cenowa dlaczego jedne po 39 a drtugie 125

Tycia u mnie stoi na korytarzu chyba nie ma dnia by prania na niej nie było :no:jak ktoś wchodzi to od razu ma przed sobą suszarkę :-Dciekawe tylko co ja zrobię jak wózek będzie bo razem nie wejdą :eek:

Wolfia fajna bluzeczka i na pewno będziesz zadowolona

reklama
Do góry