reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiad ale nowocześni są Wasi rodzice, podziwiam! :tak: Moja mama po 2 latach korzystania z komputera wciąż jest na etapie pasjansów i ewentualnie gg.
A ja siebie za 30 lat widzę właśnie z laptopem w łóżku :-) No chyba że laptopy już będą przeżytkiem i będą jakies nowe gadżety, kto wie....

matylda te Twoje buciki ulala... dokładnie takie jakie sama lubię - wyprofilowanie stopy i obcas, idealne :tak:

Joasiek my też mamy samsunga :tak: a co to za cud wiadro?

Czyszczenie kominka (co muszę robić codziennie bo codziennie palę) jest dość uciążliwe, a to wiadro ułatwia sprawę... Duże, metalowe, z klapą i dwiema dziurami. Do jednej podłącza się załączonego węża z rurą, a do drugiej odkurzacz. Odkurzacz zasysa a przez tą załączoną rurę wszystkie syfy wpadają do wiadra (dziura na rurę od odkurzacza ma filtr). Takie gówienko, ale przydatne :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny:tak:
Na spacerki też wolę biegać na płaskim, ale do pracy, na zakupy wszędzie tam gdzie poruszam się autem lubię elegancko na obcasie:-)

Matylda cudne buciki macie dziewczyny:tak: Tych eleganckich kozaków na obcasie to Ci zazdroszczę:zawstydzona/y::-) Gosia ma tej samej firmy co Victor i jesteśmy bardzo zadowoleni z tych bucików:tak:

Zepsuła mi się kolejna suszarka :wściekła/y:stojąca ...Mam na zewnątrz linki i w łazience podwieszana suszarkę ale to za mało :sorry: muszę mieć tka stojącą wewnętrzno/zewnętrzną
patrze na te:
LEIFHEIT Suszarka łazienkowa LEIFHEIT Pegasus 180 [LEIFHEIT Peg] - Suszarka do prania - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Suszarka do prania, bielizny VERTICAL GIGANT 60 (824841458) - Aukcje internetowe Allegro (ta jest całkiem pojemna choć nie wiem jak z cięższymi rzeczami czy utrzyma ..no i cena imponująca :sorry:)
LEIFHEIT PEGASUS TOWER - porównanie cen w sklepach

Macie jakieś sprawdzone modele :sorry::confused:

reklama
ja mam moją już z 4 lata i jest super :tak:nic się z nią nie dzieje i raczej szybko nie stanie bo nie ma części plastikowych ani słabych ;-)no i się nie obala na boki bo takie też miałam że musiałam praniem ją wywarzać ...

tylko ja nie wiem gdzie mi ją kupili :eek:jak znajdę to wkleje

o taka IKEA | Pranie i sprzątanie | Suszenie | FROST | Suszarka podłogowa chyba ta sama :tak:
spokojnie wieszam na niej wszystkie ciuchy od jeansów po bluzy :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry