reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

a mi bardzo podpasował ten sklep, któraś z Was go polecała
Odzież ciążowa - bella-mamma.pl DUŃSKA MODA CIĄŻOWA mama licious DLA SEXOWNYCH PRZYSZŁYCH MAM :) - NAOMI anielska sukienka / tunika XL
co prawda, pomyliłam się co do rozmiaru( ku mojej uciesze),ale szybciuko bez najmniejszego problemu wymienili, to co było za duże
podoba mi się,że te ciuchy swobodnie będę mogła nosić po ciąży, zwłaszcza bawełniane tuniko-sukienki do leginsów, bo uwielbiam taki styl:tak:
mam chrapkę na jedną sukienkę od nich, bo też szykuje mi się mała imreza u M.ale zastanowię się jeszcze:-)

resztę już dokupować będę w normalnych nieciążowych sklepach, podpasowały mi pod tym kątem
berska i kaphal:-)

reklama
Meryan ja właśnie od nich na allegro zamówiłam 3 pary spodni (świetne są te legginsy jeansowe), bluzki i spódnicę jeansową.
Rzeczy są świetnej jakości. I faktycznie wymieniałam już dwa razy bo zamówiłam za duże i nie ma z tym najmniejszego problemu.
Ja zamawiam przez allegro, bo też tam sprzedają, ale zaraz popatrzę czy na stronie nie mają większego wyboru.
Dostałam od nich nowu katalog i tam była taka świetna sukienkotunika do legginsów, ale na allegro nie było. Ciekawe czy będzie na stronce.

A Ty się zastanawiasz nad tą sukienką z Aniołem ?

hi, hi.....no ja własnie mam tą z aniołem....jest piękna, no i wygodna, naprawdę świetnie wygląda do rurek czy leginsów... i jeszcze tuniko-t-shirt w paski
gatunek ubrań jest wyjątkowy:-)polecam

a ja się zastanawiam nad tą sukienką koktajlową,
Odzież ciążowa - bella-mamma.pl DUŃSKA MODA CIĄŻOWA mama licious DLA SEXOWNYCH PRZYSZŁYCH MAM :) - LIV olśniewająca sukienka bombka M

myślę,że spokojnie będę mogła ją założyć po ciąży,bo nie lubię obcisłości na swoich krągłościach;-)

Chciałam właśnie kupić tą z Aniołem jako pierwszą, ale tak jakoś później się rozmyśliłam bo nie wiedziałam jaki to kolor dokłądnie jest. Czy masz możliwość cyknięcia fotki w realu - nie musi być na osobie ;-) i wkleić.
Tą w paski t-shirt city też mam :-) jest mięciutki.
Świetna też jest tunika Padi -> jest dłuższa więc może być do legginsów, jedyny minus dla niektórych to to że jest przeźroczysta :-) a dokłądniej prześwitująca :-D
Kurcze jak mówisz ze ten anioł piękny to też zamówię.
A jak z rozmiarem ? Nie jest zawyżony, bo ja zamówiłam L i musiałam wszystko na M zamienić bo za duże. Materiał jest rozciągliwy ?

Ta sukienka piękna!!!

kolor jest taki bardzo ciepły popiel, na fotkach wydawało mi się,że jest to laka jasna lawenda,ale i tak jest ładny,
a..........i uwaga!!!!! tez jest cienka... fotkę cyknę, na sobie jak tylko przyjdzie wymiana....uważam, że jest baaaardzo zawyżony, dlatego spokojnie zamawiaj M

czy elastyczna to nie wiem, bo ja zamówiłam XL,a musiałam wymienić na L, ale jest bardzo mięciutka i wygodniutka

Ostatnia edycja:
Oj to szkoda, że te sukienki z happy mum są kiepskie ... strasznie mi się podobały :-(

rzeczy, które pokazujecie sa boskie, ale ja mam straszne opory przed kupowaniem w sieci - jestem bardzo niewymiarowa ... spodnie to jeszcze, ale generalnie górę mam 36 a dół 40 więc z sukienkami to masakra :-)

Mysza - w Galerii Mokotów jest na pewno Mothercare i sklep, który się nazywa Pępek Świata - mają tam prześliczne rzeczy różnych marek - niestety też większość jest baaaardzo droga :-(

ta XL to tak nawet leciutko przed kolanko,ale spokojnie sporo za pupcię,zalezy jakie masz jeszcze biodra
Mysza zamawiaj, bo fajna,nie wiem jak jest ze zwrotami, zapytaj....jak nie bedzie ci pasowała, to zwrócisz
ja się już nie mogę doczekać kiedy przyjdzie
a....natomiast ja znowu trochę zawiodłam się na leginsach....fakt mięciutkie,
ale zdecydowanie wolę jednak te z panelem

KasiaB. zobaczymy,czy to będzie mój ostatni zakup przez net, jak przyślą mi tę wymianę, he,he
trochę byłam zła, jak pomierzyłam, a tu wszystko za duże...a takie piekne....
ale cóż....mało nie kosztowało, więc nie mogłam sobie pozwoliś żeby leżało i czekało,aż będę większa.....

:) ja wczoraj zrobiłam pierwsze zakupy ciążowe - garderoba mi się skończyła ;)
Też wybieram styl luźna koszula/sukienka + legginsy. Super koszulę kupiłam sobie w promod (bdzie na jakieś 2 miesiące) i 2 ciut szersze na jakimś rynku szczecińskim. Nom, trochę już jestem spokojniejsza, gdy mam w czym chodzić ;) pozdrowionka

reklama
Do góry