reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
My też ubranek mamy sporo, bo ostatnio co przechodzę koło sklepu z dziecięcymi rzeczami, to nie mogę się oprzeć żeby czegoś nie kupić :-). Ale tak poza ciuszkami i listą co potrzeba dla mnie i dziecka :happy: to jeszcze niewiele mam.

ja ubranka kupowałam bardzo ostrożnie...no i bardzo dobrze bo ostatnio dostałam mnóóstwo nowych i używanych,,,myślę, że spokojnie ubrałabym bliźniaki..przynajmniej do 3 miesiąca:p

Ja tez mam mase ubranek, 4 wielkie pudla i 3 siaty. Wiekszosc tez dostalam, ja wiedzialam ze "troche" dostane od przyjaciolki ale nie wiedzialam ze az tyle. Wiec kupowalam sama, no a ona mi taka niespodzianke. I wiekszosc ubranek jest nowa bo tak jak ja kupowala na rozmiar 56-68. A jej synek urodzil sie 68 cm :)

reklama
Do góry