reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
zamówiłam ten w kropy, jakoś tak ujął mnie kolorami,ale.....zamówię jeszcze jeden w krokodylki....bo nie wiadomo jak M. zareaguje na ten róż, jak będzie drugi urwisek

No mnie się właśnie też najbardziej spodobał ten w kropy...co dzidziuś na nim leży.
To może ja poczekam jeszcze...jakbyś czasem miała do sprzedania ten różowy ;-) ;-) ;-) a u mnie zagościłaby córeczka :-)

To może poczekaj jeszcze...bo jak będzie jednak u Ciebie dziewuszka to ten w kropki będzie jak znalazł... :-D w sumie to już pod koniec maja będzie wiadomo.

Kochane, przedarłam się przez kolejny wątek, dziesiątki linków pozapisywałam i mam parę spostrzeżeń ;-)

Co do Happy Mum to ja jestem z jakości zadowolona. Nie kupowałam żadne z cienkich, tych lejących sukienek - tak się domyśliłam, że jakość będzie nie najlepsza - a po praniu to już w ogóle. Jestem za to bardzo zadowolona z dżinsów - tych Happy mum - odzież ciążowa, spodnie, Skinny jeans . - dodatkowo mam model z suwakiem na dole nogawki i z tych też - Happy mum - odzież ciążowa, spodnie, Valaska jeans .. Póki co rozmiar XS jest idealny i do tego miło dla ucha brzmi. Są bardzo wygodne. Jeśli chodzi o sukienki tej firmy to polecam te - Happy mum - odzież ciążowa, sukienki, Bella violet dress . i koszule w tym samym stylu - Happy mum - odzież ciążowa, bluzki, Bella Green shirt . Happy mum - odzież ciążowa, bluzki, Bellis shirt . Byłam we Wrocławiu w ich stacjonarnym sklepie i przymierzałam przez dwie godziny :) Bardzo miła obsługa, nawiasem mówiąc. Teraz czekam na przesyłkę z internetowego outletu - zobaczym jak będzie. Ma przyjść to: Happy mum - odzież ciążowa, sukienki, Checky dress . to Happy mum - odzież ciążowa, bluzki, Chimere top . i to Happy mum - odzież ciążowa, bluzki, Summer top . - tak mnie coś na kratkę wzięło :)

A z innej bajki - wybraliśmy już mebelki - oto one: Drewnostyl : meble - Oferta - Barcelona
interesuje nas kolor -perła. Wahamy się jeszcze nad tymi, też w perle - Drewnostyl : meble - Oferta - Marsylia ale mój Rafał powiedział, że ta wąska szafa wygląda jak toaleta na plaży :happy: - a mnie się i tak podobają.

Mysza84 - śliczne te tuniki - na lato jak znalazł ...

ja w końcu też muszę się zmobilizować do zakupów bo pod koniec dnia to od moich spodni jestem nieźle poodciskana mimo że jeszcze nic nie widać :-)

Chcę sobie kupić jakieś ładne jeansowe rybaczki...ale w jasnym kolorze jeansu. Niestety nigdzie nie mogę takich znaleźć.
Czy może widziałyście gdzieś ?

reklama
Dziewczyny naogladałam sie dzis tych waszych ciuszków.Ja na razie mieszcze sie w swoje stare ale podobnie jak Kasia_B pod koniec dnia czuje ze mnie spodnie uciskaja.Ale wlasnie widze ze ten sklep z dunska odzieża jest z Poznania wiec juz niedlugo musze sie tam wybrac i poprzymierzac.Nie bede miala problemow z rozmiarowka.

Do góry