reklama
Kochane, któraś z Was pytała o adaptery do jazdy w pasach bezpieczeństwa w samochodzie. Polecam, jestem właścicielką takiego już od drugiego miesiąca i naprawdę sobie chwalę - szczególnie biorąc pod uwagę realia polskich dróg - a raczej dziur w nich. Jutro sprawdzę jaka to firma i wkleję link - w każdym razie ja kupowałam w Ascocie we Wrocławiu i płaciłam jakieś 180zł. Uważam, że warto.
mama2010
Fanka BB :)
Edytka84 ja tez mysle ze jest roznica, moja kolezanka ma ten quinny buzz 3 i prowadzi sie jak piorko i na przyklad przy wyciaganiu z samochodu i matowaniu w calosc praktycznie zero wysilku. Troche nie przeraza taka cena bo taki wozek na 2 lata i w odstawke, ale przeciez jak sobie kupujemy samochody to tez kazdy chce jak najwygodniejszy, ladny i zeby sie dobrze jezdzilo itp
no właśnie ja widziałam na allegro coś takiego 3w1 lub 4w1, tylko się zastanawiam czy jest jakaś różnica między wózkiem za 3000 zł a tym za 1500 zł, warto się szarpnąć?
Z wyborem wózka, moim zdaniem, jest tak, że nie należy kierować się ceną, a parametrami. Zastanowić się do czego głównie będzie służył, gdzie mieszkamy i gdzie najczęściej będziemy go używać i pod tym kątem wybierać. Wiadomo, że jeśli mieszkamy na 4 piętrze bez windy, podstawowym kryterium będzie waga. Wiadomo też, że jeśli mieszkamy w mieście i głównie będziemy się poruszać po asfaltowanych uliczkach, możemy sobie pozwolić na mniejsze koła i słabszą amortyzację. Jednakże takie koła zupełnie się nie sprawdzą na podmiejskich i wiejskich drogach szutrowych. I tak dalej...
Mój kolega kupił wózek za 900 PLN i był nim zachwycony. Ja zaś po przeanalizowaniu naszych potrzeb, widzę, że musimy mieć około 2000 PLN.
Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko komplety 3w1. Mamy ogródek i zamierzamy zimą dziecko wystawiać do niego na spanie. Nie wyobrażam sobie, żeby miało spać w foteliku bądź w spacerówce ;-) A kupowanie wszystkich elementów oddzielnie wychodzi zdecydowanie za drogo.
Jotemka
Edytka - jak na moje oko i doświadczenie gondola jest bardzo mała.... Dzieci będą zimowe, więc okutać je trzeba będzie bardzo a to jednak zajmuje miejsce...dziewczyny a taki zestaw będzie dobry? Zobacz załącznik 242249
Ostatnia edycja:
Naszym faworytem z tego co zdązyłam poogladać w internecie jest na razie x lander ax.Duze koła ze wzgledu na to ze mieszkam na wsi i mamy oczywiscie drogi asfaltowe z chodnikami (hi,hi)ale marza mi sie spacerki po lesie i polnych drogach.
Niestety nie moge go wkleic, cos mi nie wychodzi.jak to sie robi zwykłe kopiuj i wklej w poscie czy inaczej?
Niestety nie moge go wkleic, cos mi nie wychodzi.jak to sie robi zwykłe kopiuj i wklej w poscie czy inaczej?
Ostatnia edycja:
reklama
Meryan
Edytka...fajny
a ja zamiast opatulania kocami i innymi piernatami radzę zainwestować w porządny cieplutki śpiworek do wózka typu "mumia" i wsio:-)
właśnie na zimę pod każdym względem super sprawdziłaby się klasyczna gondola Inglesiny, Elamanjungi, Peg Perego czy właśnie Roan, jest obszerna, głęboka i ma dużą budę
ale ja o takich gabarytach mogę pomarzyć
a ja zamiast opatulania kocami i innymi piernatami radzę zainwestować w porządny cieplutki śpiworek do wózka typu "mumia" i wsio:-)
właśnie na zimę pod każdym względem super sprawdziłaby się klasyczna gondola Inglesiny, Elamanjungi, Peg Perego czy właśnie Roan, jest obszerna, głęboka i ma dużą budę
ale ja o takich gabarytach mogę pomarzyć

Ostatnia edycja: