reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mi udalo sie znalezc spodnie ciazowe w normalnym Mango i sie w sumie zdziwilam bo nigdy wczesniej tam takiego dzialu nie widzialam, ale ogolnei nie pomoge w sprawie sklepow bo nie mieszkam w Polsce.

reklama
anbar, dzieki za oswiecenie mnie troche w temacie, nie wiedzialam, ze tak jest... ale jak sie nad tym zastanowic, to rzeczywiscie ma sens bo te rekawy na brzuszek sa elastyczne.. :)

Heh a ja dzisiaj jade z siostrzyczka wybrac tapete do jej pokoju :) Zobaczymy co sobie wybierze :)Stwierdzilysmy z mama ze najlepiej jak wybierze sobie sama tapetke, wkoncu ma juz 5 latek i bedzie zadowolona ze swojego wyboru :) Mebelki do pokoju tez sama bedzie wybierala, tylko w fachowym okiem taty:) Pokarze jej pare zestawow z ktorych moze wybrac a ona sobie wybirze konkretne :)

wczoraj oglądałam tapety do dziecinnego pokoju........i zamiast skupić się na tych dla Mikołajka....to zachwycałam pudrowym różem i soczystym amarantem....
a tu już w ogóle odleciałam...
Błękitna Komoda - Tradycyjna - Kolekcje
Och piękne te pomysły i wykonanie :-) Pewnie tylko cena niezbyt piękna, bo się nie dopatrzyłam...
nie wiem czy wklejałam mebelki które nam się najbardziej podobają (póki co) - na pewno dałam linka w listopad 2010 - ale nie zaszkodzi jak się powtórzę, nie? ;-) Drewnostyl : meble - Oferta - Barcelona - chodzi dokładnie o komplet Barcelona w opcji kolorystycznej "perła". Piękna jest też Marsylia...
A co do ciuszków - ja ostatnio zakupiłam dla siebie sukienkę w Happy Mum i dwa pasy ciążowe (ach te Wasze sugestie) - jedne na allegro - ten z kryształkowym napisem Baby (czarny) a drugi w Happy Mum właśnie - śliwkowo-różowy :-) Chyba najwyższy czas skupić się na ciuszkach dla Maluszka!

Jak sie nosi te pasy ciazowe, ktore sa osobno, a nie doszyte do spodni? Tzn na wierzch innych ubran czy moze pod kosuzlka czy cos..? Bo na zdjeciach panie maja czasami taki pas az na piersi i gole ramiona.. ale tak to tyko chyba latem..

Elzu można nosić albo jako top albo jako pas na sam brzuszek, np. zasłaniając zbyt krótką bluzkę.

Ja ostatnio też zrobiłam kilka zakupów:
butelki-> nie mogłam się zdecydować więc kupiłam 2xtt, 4xavent (bo akurat była promocja) 1xlovi, ta ostatnia podoba mi się najbardziej
śliniaczki tommee tippee - zznalazłam przypadkiem w sklepie, są strasznie mięciutki
śpioszki/body 3 szt - kupuję już na min 68 bo tych mniejszych mam pod dostatkiem
zabaweczkę dla dzidziusia
flanelki

Kobietki planujace karmic piersia jakie ile butelek kupujecie, jesli w ogole?

reklama
Elzu, nie kupuję butelek wcale. Jak karmię piesia to ich nie potrzebuję. Kupiłam po raz pierwszy jak Tynię odstawiłam od piesi i przeszła na butelkowe mleko.

Do góry