reklama
Dziewczyny, a w których Galeriach jest ciążowy H&M i Mango?
O Mango nie wiem, ale H&M ciazowy maja na pewno w Zlotych Tarasach.
Meryan
Fanka BB :)
wczoraj oglądałam tapety do dziecinnego pokoju........i zamiast skupić się na tych dla Mikołajka....to zachwycałam pudrowym różem i soczystym amarantem....
a tu już w ogóle odleciałam...
Błękitna Komoda - Tradycyjna - Kolekcje
Heh a ja dzisiaj jade z siostrzyczka wybrac tapete do jej pokoju
Zobaczymy co sobie wybierze
Stwierdzilysmy z mama ze najlepiej jak wybierze sobie sama tapetke, wkoncu ma juz 5 latek i bedzie zadowolona ze swojego wyboru
Mebelki do pokoju tez sama bedzie wybierala, tylko w fachowym okiem taty
Pokarze jej pare zestawow z ktorych moze wybrac a ona sobie wybirze konkretne 
Och piękne te pomysły i wykonanie :-) Pewnie tylko cena niezbyt piękna, bo się nie dopatrzyłam...wczoraj oglądałam tapety do dziecinnego pokoju........i zamiast skupić się na tych dla Mikołajka....to zachwycałam pudrowym różem i soczystym amarantem....
nie wiem czy wklejałam mebelki które nam się najbardziej podobają (póki co) - na pewno dałam linka w listopad 2010 - ale nie zaszkodzi jak się powtórzę, nie? ;-) Drewnostyl : meble - Oferta - Barcelona - chodzi dokładnie o komplet Barcelona w opcji kolorystycznej "perła". Piękna jest też Marsylia...
A co do ciuszków - ja ostatnio zakupiłam dla siebie sukienkę w Happy Mum i dwa pasy ciążowe (ach te Wasze sugestie) - jedne na allegro - ten z kryształkowym napisem Baby (czarny) a drugi w Happy Mum właśnie - śliwkowo-różowy :-) Chyba najwyższy czas skupić się na ciuszkach dla Maluszka!
Mysza84
Fanka BB :)
Elzu można nosić albo jako top albo jako pas na sam brzuszek, np. zasłaniając zbyt krótką bluzkę.
Ja ostatnio też zrobiłam kilka zakupów:
butelki-> nie mogłam się zdecydować więc kupiłam 2xtt, 4xavent (bo akurat była promocja) 1xlovi, ta ostatnia podoba mi się najbardziej
śliniaczki tommee tippee - zznalazłam przypadkiem w sklepie, są strasznie mięciutki
śpioszki/body 3 szt - kupuję już na min 68 bo tych mniejszych mam pod dostatkiem
zabaweczkę dla dzidziusia
flanelki
Ja ostatnio też zrobiłam kilka zakupów:
butelki-> nie mogłam się zdecydować więc kupiłam 2xtt, 4xavent (bo akurat była promocja) 1xlovi, ta ostatnia podoba mi się najbardziej
śliniaczki tommee tippee - zznalazłam przypadkiem w sklepie, są strasznie mięciutki
śpioszki/body 3 szt - kupuję już na min 68 bo tych mniejszych mam pod dostatkiem
zabaweczkę dla dzidziusia
flanelki
reklama