reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ostatnia edycja:
hej,
chciałam tez się pochwalić rzeczami, które ostatnio nabyłam dla swojej malutkiej, a tu baterie padły w aparacie :-)
jak tylko się naładują, to wkleję.

ja ostatnio usłyszałam od położnej, że teraz jest taka tendencja, aby nie używać żadnych kosmetyków dla maleństwa, jeśli nic się nie dzieje.

ewentualnie zwykłą maść witaminową, lub jest taka super robiona maść cholesterolowa z wodą. rewelacyjna dla skóry maluszków i dorosłych też.

ixi: rzadziej niż nivea ponoć. ale wszystko może uczulić.. Ja mam nadzieję, że junior nie będzie uczulony na babydream, bo mają w miarę fajne składy i fajne ceny ;-) .

reklama
Trusia gratuluje zakupu :) Normalnie w takiej cenie :)

Dziewczynki czy moglaby ktoras podac mi link z ktorego kupowala kolderke, wypelnienie do lozeczka?? bo chce zamowic a chce miec pewnosc ze jest dobry jakosciowo :)

A co do kosmetykow to ja zamierzam uzywac naprawde minimum, jakis płyn do kapieli ale nie wiem jeszcze jakis, a po kapieli zwykla oliwka na pupe kremik np. sudocream albo linomag i krem nivea baby na kazda pogode. I tyle.

Do góry