reklama
Ja postawiłam na kosmetyki Hipp-mam płyn do kąpieli,kremik do buźki,kremik na odparzenia i oliwkę ewentualnie,którą kupiłam dla siebie na początku ciąży do smarowania brzucholka 
Do tego mam jeszcze sudocrem i płyn Olian(do stosowania po 1 miesiącu życia dopiero).
Co do ubranek to we wszystkich mam wycięte metki,więc "na oko" będę pakowała te mniejsze,ale większość i tak kupowałam z rozmiaru 62
Do tego mam jeszcze sudocrem i płyn Olian(do stosowania po 1 miesiącu życia dopiero).
Co do ubranek to we wszystkich mam wycięte metki,więc "na oko" będę pakowała te mniejsze,ale większość i tak kupowałam z rozmiaru 62
Jola1205
Fanka BB :)
matko jak na Was można liczyć!!!! naprawdę bardzo pomogłyście!!!! ogromne dzięki!!!
Jola1205
Fanka BB :)
rtyska
Mamusia :)
Jola super, częściej pokazuj zakupki
fajnie się tak pochwalić.
Violett ja miałam ścielić, ale stwierdziłam że za bardzo się u mnie kurzy, mieszkam na parterze i niestety z ulicy przy otwartym oknie niesie się pył itp. więc przygotowałam wszystko, owinęłam w folię i dałam do szafy. Nie będę tego w ogóle wyciągać. Jak będę w szpitalu to mojemu nie zajmie to dłużej niż 15 minut. A mamy też mało miejsca więc to rozwiązanie jest dla nas najlepsze. Jeszcze teraz jak piorę i prasuję wszystko to się ledwo mieszczę
Violett ja miałam ścielić, ale stwierdziłam że za bardzo się u mnie kurzy, mieszkam na parterze i niestety z ulicy przy otwartym oknie niesie się pył itp. więc przygotowałam wszystko, owinęłam w folię i dałam do szafy. Nie będę tego w ogóle wyciągać. Jak będę w szpitalu to mojemu nie zajmie to dłużej niż 15 minut. A mamy też mało miejsca więc to rozwiązanie jest dla nas najlepsze. Jeszcze teraz jak piorę i prasuję wszystko to się ledwo mieszczę
Jolu linomag kupilam, jak najbardziej. Krostki na buzce jak sie jakies pojawia to tez spokojnie mozna smarowac 
Oliwkę mam po Agatce, ale raczej bede uzywala balsamu ktory kupilam do skóry wrażliwej z serii Nivea sensitive. Jesli bedzie ok to zostane przy nim, a jak nie to zamowie La roche posay dla noworodkow-Agatka go do tej pory uzywa bo miala delikatne atopowe zapalenie skory.
Do kąpieli kupiłam tylko płyn, po 1 miesiącu kupię płyn i szampon 2w1.
po porodzie tylko tantum rosa, mysle ze powinno wystarczyc
Do szpitala biore te najmniejsze, bo w domu moga byc juz za male. Wiec mysle ze 56-62 wystarczą, tym bardziej ze te rozmiarowki co firma to inne.
A co do Oilatum to podobno po 1 miesiącu zycia mozna stosowac...
Oliwkę mam po Agatce, ale raczej bede uzywala balsamu ktory kupilam do skóry wrażliwej z serii Nivea sensitive. Jesli bedzie ok to zostane przy nim, a jak nie to zamowie La roche posay dla noworodkow-Agatka go do tej pory uzywa bo miala delikatne atopowe zapalenie skory.
Do kąpieli kupiłam tylko płyn, po 1 miesiącu kupię płyn i szampon 2w1.
po porodzie tylko tantum rosa, mysle ze powinno wystarczyc
Do szpitala biore te najmniejsze, bo w domu moga byc juz za male. Wiec mysle ze 56-62 wystarczą, tym bardziej ze te rozmiarowki co firma to inne.
A co do Oilatum to podobno po 1 miesiącu zycia mozna stosowac...
reklama
podgrzybek
Mama Bartocha
A ja mam pytanie odnośnie kombinezonu - chyba też trzeba go wyprać? I taki mam śpiworek do wózka, z polarkiem wewnątrz, no i nad praniem go się zastanawiam... Wiem że o tym było ale kto by to pamiętał