reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Marcysia ja przekopałam chyba setki aukcji w poszukiwaniach zanim mi coś wpadło w oko. Przede wszystkim zależało mi na tym żeby rzeczy były od osoby prywatnej, która robiąc zakupy stawiała na wygodę swojego dziecka, a nie od handlarza odzieżą, który ma może ładne ubranka, ale mało praktyczne no i dużo droższe....

Piotrusiowa gratuluję zakupu wymarzonego wózka! :-)

Traktorzystka wow! super wyprawka!

reklama
@Piotrusiowa no piekny ten wózeczek!!! :) ja rowniez biorę go pod uwage.
W ogole to zakochalam sie w tych modelach z Bebetto. Jakos przemawia do mnie ta firma i ich wozki. Ten Vulcano tez mi sie bardzo podoba... Nie wiem jeszcze za bardzo czym sie roznia, ale dopytam w sklepie stacjonarnym, jak zabiore przyszlego tatusia na pokaz wozkow :)

Domi na stronie bebetto masz porównywarkę funkcji wszystkich wózków. Możesz zobaczyć różnice. Mnie się podobały jeszcze Silvia i Torino, ale Silvia nie miała takich kolorów jak bym chciała, a Torino strasznie ciężki był.

Wyglada na to, że ten Bebetto Holand jest najlepszy z nich wszystkich... Musze go w sklepie wyszukac, żebym mogla pomacac go i sobie nim pojezdzic po sklepie.
@Piotrusiowa i wzielas z kolami pompowanymi???

Ehhh Piotrusiowa ale narobilas :-D Moj malz zobaczyl zza moich plecow bebetto Silvia na bialym stelazu i qrde chyba jednak mnie przekonal i zamiast tutka bebetto wezmiemy :-D
Najsmieszniejsze ze widzielismy go przeciez na zywo ale na czarnym stelazu ale moj M. mowi ze to nie to samo :-D

Kochana wiesz moze czy spacerowke w tej Silvi mozna zlozyc ze stelarzem?

ps. Piekny wozeczek wybraliscie :tak:

w końcu byłam na zakupach dla malutkiej;) co prawda nie chcę kupować jakoś dużo ciuszków, bo sporo już dostaliśmy, ale coś od mamusi niunia musi dostać;D

oczywisci założyłam, ze kupię jedną rzecz:) ale maż zobaczył czapeczki w kotki i jeszcze buciki w promocji no i parę cudeństw się uzbierało;D jakie to cudowne uczucie hihihi:laugh2:

oglądaliśmy przy okazji wózki- wpadł mi w oko navigton cadet, wózki firmy amelis i graco. Jak ktoś coś wie o nich to dajcie znać;) kurcze bebetto są trochę za ciężkie dla mnie;]

reklama
Do góry