porannakawa
Fanka BB :)
Olcia strzelce ooo dziekowka super te spiworki :-), jak nie znajde tanszego E.D. to chyba wezme taki ...tylko musze poszukac jakis jasniejszych kolorow
kreatorka dziekuje wczoraj wlasnie na syka zagladalam ...qrcze czasami zaluje ze w plu nie mieszkam
bo z przesylka wyjdzie mi tyle samo co tutaj. ehhhhh
Jutro jade do centrum dzieciecego czasami maja promocje na E.D. tyle ze na pojedyncze modele moze uda mi sie upolowac
kreatorka dziekuje wczoraj wlasnie na syka zagladalam ...qrcze czasami zaluje ze w plu nie mieszkam
bo z przesylka wyjdzie mi tyle samo co tutaj. ehhhhh Jutro jade do centrum dzieciecego czasami maja promocje na E.D. tyle ze na pojedyncze modele moze uda mi sie upolowac

. Najpierw kupiłam malutką z BabyOno - śmiech na sali. Potem większą, taką zwykła brązową apteczną - też do niczego! Nie dość, że praktycznie nic się wyciągnąć nie dało, to jeszcze dziecko się darło w niebo głosy, bo to jednak nieprzyjemne jest, kilka razy trzeba wsadzić, powiercić w różne strony. Potem kupiłam Fridę - choć pani w aptece odradzała, polecała Katarek. No ale ja mądrzejsza, bo gdzieś na forum przeczytałam, że najlepsza i dziewczyny pisały że TYLKO to! Kolejna wtopa. W końcu wróciłam po Katarek i choć strasznie mi brzmiał na początku sposób jego użycia okazało się, że u nas strzał w dziesiątkę. Jedyny minus, że mamy głośny odkurzacz i w nocy trochę hałasu było
. No nie wiem, dla mnie po prostu niepraktyczne, ciężkie w obsłudze.