ja dziś kupiłam podkłady i podpaski Tatium rosa tylko 6szt maść do sutek też już mam ,niestety majtek poporodowych w aptece nie mieli kupiłam w rosmanie miniaturkę paste do zębów szukalam jeszcze szamponu ale ten ochrona tak za mną chodził że się w kurzylam i poszłam
reklama
ja też dziś zaliczyłam rosmana na biegu i kupiłam sudocrem, termometr elektryczny bo mój M chciał
, pomadkę ochronną bo wszystkie mi gdzieś wcięło, krem ochronny bambino i chyba to wszystko nie pamiętam... jutro po resztę muszę udać się do apteki...

Guziczek87
Pracująca mamuśka
A ja chyba wezmę jakieś malowidełka do szpitala chociaż tusz do rzęs ( w zasadzie tylko tego używam) co by ładnie mi gałeczkę podkręciło
Ja teraz robię już tylko zapasy pampersów. I myślę że jak znajomi będą chcieli coś kupić dla dzidzi a już mówili to chyba poproszę ich o pieluszki a co.. to mi się najbardziej przyda, bo ciuszków jest full ewentualnie zabaweczki bo nie mam żadnych

Ja teraz robię już tylko zapasy pampersów. I myślę że jak znajomi będą chcieli coś kupić dla dzidzi a już mówili to chyba poproszę ich o pieluszki a co.. to mi się najbardziej przyda, bo ciuszków jest full ewentualnie zabaweczki bo nie mam żadnych
właśnie taki problem z tymi pieluchami że nie wiadomo jak nasze dzieci będą reagowały na niektóre pieluchy...
ja mam małą paczkę pampersów i małą paczkę huggisów i tyle resztę kupi mój M jak będą potrzebne... tyle tego w sklepach że nie robimy zapasów...
a co do makijażu w szpitalu to wątpię w to żebym tam akurat chciała się malować bo i na codzień tego nie robię.... czasem tylko jak mam jakieś widzimisie... albo na wyjście ale to też tak delikatnie więc w szpitalu raczej nie będę szaleć no ale tusz to sobie spakuję a nóż widelec
ja mam małą paczkę pampersów i małą paczkę huggisów i tyle resztę kupi mój M jak będą potrzebne... tyle tego w sklepach że nie robimy zapasów...
a co do makijażu w szpitalu to wątpię w to żebym tam akurat chciała się malować bo i na codzień tego nie robię.... czasem tylko jak mam jakieś widzimisie... albo na wyjście ale to też tak delikatnie więc w szpitalu raczej nie będę szaleć no ale tusz to sobie spakuję a nóż widelec

azorek84
mama Amelii 2009
dziewczyny ja wam powiem ze u mnie huggisy sie nie sprawdzily.sa bardzo sztywne i malej sie odciski na nozkach porobily na tyle ze po 2 dniach uzywania huggisow byly otarcia na nozkach i pupce(w niejscach gdzie sa te falbanki z pieluch)
:-
dry:

Asheara
I can't get no sleep.
Petinka - Sadzę, że jezeli podpaski to ten najwieksze i najgrubsze oznaczone pięcioma kropelkami.. tak mi sie wydaje.
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Petinka - ja normalnie używam Always - są świetne, możesz sobie ewent. te na noc kupić,są bardziej chłonne.
A ja dziś kupiłam właśnie te pieluchy Belli, sudokrem, i herbatkę laktacyjną. Powoli już niewiele mi do szpitalnej torby brakuje
A ja dziś kupiłam właśnie te pieluchy Belli, sudokrem, i herbatkę laktacyjną. Powoli już niewiele mi do szpitalnej torby brakuje
azorek84
mama Amelii 2009
dziewuszki jak kupujecie podpaski to nie te ze sztucznym wkladem jak np always z siateczka!!!ja uprzedzam bo wrazie co jak by mieli was nacinac(ja tak mialam) to te podpaski odparzaja niestey i dostalam infekcji
teraz juz jestem madrzejsza.
a i mocne krwawienia byly jakos przez tydzien wiec te grubasne podpachy nadaja sie najlepiej na noc a i tak czasem jak sie zapomni (albo przespi) zmiane to potop murowany
tylko ze ja mialam krwawienie tylko 3,5 tyg a niektore kobitki maja nawet przez 7 tyg wiec proponuje ze 2 paczki tych grubasnych podpachow kupic

a i mocne krwawienia byly jakos przez tydzien wiec te grubasne podpachy nadaja sie najlepiej na noc a i tak czasem jak sie zapomni (albo przespi) zmiane to potop murowany

reklama
azorek84
mama Amelii 2009
ja jak bym sama poszla do sklepu po nie to tez bym ich nie wziela ale wyslalam meza bo jeszcze slaba bylam i on bidulek nie wiedzial.myslalam ze jak czesto bede zmieniac i podmywac sie za kazdym razem po toalecie to bedzie oki a sie okazalo ze dostalam infekcji przez to pierunstwo
i jak kupujecie gatki jednorazowe najpierw popytajcie w szpitalu w ktorym chcecie rodzic bo wiem ze czasem daja a czasem w oggole ich nie aprobuja i tylko bawelniane kaza nosic

i jak kupujecie gatki jednorazowe najpierw popytajcie w szpitalu w ktorym chcecie rodzic bo wiem ze czasem daja a czasem w oggole ich nie aprobuja i tylko bawelniane kaza nosic