kurcze, wydaje mi się, że nie będę ptrzebowała dużej gondolki raczej nie będę potrzebować, bo myślę, że jak dziecko będzie miało 6 miesięcy to przejdę na spacerókę, zresztą to będzie zima, i raczej nie będę godzinami spacerować z dzieckiem. Z Milą nastawiałąm się na dużą gondolkę i duże pompowane koła, bo rodziłam we wrześniu. Przyszedł wózek mega ciężki, duża gondola i co z tego jak w tym roku mrozy osiągały ponad 30C i nie wychodziłam z NIą, a jak było trochę cieplej, to wystawiałam Ją z wózkiem na balkon(akurat mamy bardzo słoneczny balkon) i w zimę łapała łśoneczne promienie, spała sobie a ja sprzątałam i nie musiałam się szarpać po schodach z tym ciężarem.
Teraz chce lekki wózek, i nie koniecznie dużą gondolę, chcę jakiś jasny, a mało jest jasnych wózkó używanych

Ostatnio wypatrzyłam x landera xa- taki biało kremowy z czerwonymi dotakami, strasznie mi się podobał, ale zanim się zdecydowałam poszedł. Dlatego boję się, że kolejny wózek sprzatną mi sprzed nosa, a cena jest dobra..chyba.