Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karolku a te rozmiarowo jak ?To i moje ciuchy co dostalam od kolezankiwydalam na nie niecala stowke. Ale teraz juz mam wszystko. Ciuchow mi nie potrzeba
![]()
karolku a te rozmiarowo jak ?
Eh jest jeszcze ktos kto nie zajal sie wyprawka jeszcze ?![]()

też od koleżanki odkupiłam, jeszcze mi 3 rożki dorzuciła, ręczniczek, lampkę wkładki laktacyjne i paczę pieluszek, też fajny interes zrobiłam 
ja mam to co zostalo po corce - ale jakos mi sie nie chce oganiac sprawdzac ani nic:] Liste tylko spisalam co byc moze mi btakuje - i tyle siedzi nietknieta :]Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej![]()
NEko to ja cie przebije - ja mialam w pierwszej ciazy w lipcu [termin pazdziernik] kupiona cala wyparawke dziecka do 12 miesiaca [poza pampersami - a tak to wszystko - nawet 1 rzeczy nie musialam dokpowac] Do tego do 2 roku zycia pelno rzeczy juz.teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzięnie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat
także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m
![]()
teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzięnie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat
także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m
![]()