reklama
karolq8
Fanka BB :)
Dokladnie za grosze wiekszosc tam to next 5.10.15 hm juz zamowilam wieksze:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
karolku a te rozmiarowo jak ?To i moje ciuchy co dostalam od kolezankiwydalam na nie niecala stowke. Ale teraz juz mam wszystko. Ciuchow mi nie potrzeba
![]()
Eh jest jeszcze ktos kto nie zajal sie wyprawka jeszcze ?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
karolq a to masz rozmiarowke do 68 czy wieksza ??
margo21
karolku a te rozmiarowo jak ?
Eh jest jeszcze ktos kto nie zajal sie wyprawka jeszcze ?![]()
Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej

klaudynaaa
ja z tych co już prawie całą wyprawkę mają
a co ciuszków to śliczne kupiłaś i bardzo ich dużo, super
ja za troszkę większą ilość ciuszków zapłaciłam 150zł
też od koleżanki odkupiłam, jeszcze mi 3 rożki dorzuciła, ręczniczek, lampkę wkładki laktacyjne i paczę pieluszek, też fajny interes zrobiłam 

a co ciuszków to śliczne kupiłaś i bardzo ich dużo, super

ja za troszkę większą ilość ciuszków zapłaciłam 150zł

teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzię
nie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat
także mam ciuszki od rozmiaru 56 po ciuszki z metkami 18m albo 24m 
karolq8
Emotion mea rozmiarowka raczej 56 I 62 do 68 ale te 56 tez rozne sa wiec mysle ze na jesien bedzie. Ale swoich ciuchow na 3-6 mies mam 3 kartony:-) cale szczescie bo drogie strasznie te ciuchy.
Neko z racji tego ze mam corcie tez mam duze ciuchy:-) ale jak z zuza w ciazy bylam tez tak dostawalam
Neko z racji tego ze mam corcie tez mam duze ciuchy:-) ale jak z zuza w ciazy bylam tez tak dostawalam
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja mam to co zostalo po corce - ale jakos mi sie nie chce oganiac sprawdzac ani nic:] Liste tylko spisalam co byc moze mi btakuje - i tyle siedzi nietknieta :]Nie denerwuj sie ja mam dopiero pare ciuszków :-) i dosłownie nic więcej![]()
NEko to ja cie przebije - ja mialam w pierwszej ciazy w lipcu [termin pazdziernik] kupiona cala wyparawke dziecka do 12 miesiaca [poza pampersami - a tak to wszystko - nawet 1 rzeczy nie musialam dokpowac] Do tego do 2 roku zycia pelno rzeczy juz.teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzięnie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat
![]()
W sumie jak zjechalam do Polski jak cora miala 9 miesiecy - to dokupilam jej tylko body i pajacyki jedne [bo sie skurczyly w praniu] - na okres 12-18 miechow a tak znowu do 2 roczku nie musze nic kompletnie kupowac znowu.
I to ni edostalam od kogos - tylko kupiuone
[z dostanych rzeczy od siostry mialam dla dzidziarzeczy do 5 roku zycia;P - po kilka drobiazgow ale zawsze cos]
PS. Ostatnio maz ze strychu zniosl ciuszki siostry swojej - jej corki.. 18 lat konczy w tym roku! Heh
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
teraz Was powalę na łopatki... ja mam już ciuszki na 18 miesięczną dzidzięnie wiem jak to się stało ale moja teściowa uruchomiła kontakty i "pozbierała" dla mnie ciuszki od mam 3 dziewczynek które mają teraz około 2 lat
![]()
ja mam do 4 lat ... po swojej corci ... nawet sie nie zorientujesz kiedy je wyciagniesz