Emotion, a może kup dostawkę do wóżka, ja właśnie zamówiłam używkę, ale podobno w bardzo dobrym stanie, do tego kropelki na kolkę z niemiec i razme wyszło 148zł, więc w porównaniu z marudzeniem na spacerze, mamo nogi mnie bolą to wydatek wydaje się nieweilki , a wytłumaczyliśmy jej, że będzie miała taką fajną deskorolkę, no a ja będę miała dwójke dzieci pod rękę a nie ganianie za Milką.
Mea- wspólczuję zabiegu, napewno dużo Ciebie stresu to kosztowało, mam nadzieję, że będziesz mogła karmić piersią, jak nie to na szczęscie mamy duży wybór mleczek.
Najgorzej mnie wkurza, jak ktoś karze matkom karmić, a One nie czują takiej potrzeby. To nasz wybór, co nasze dziecko będzie jadło, a jak widziałam siedzące płaczące matki i położene, które katowały je móiąc, że co to za matka że nie karmi to miałąm chęc im nieżle nagadać. Ja nie miałąm problemuz pokarmem, ale z poczatku, żle podawałam pierś, że moje brodawki były poczięte,krwawiły a ja miałam wybór, albo ściągnąc pokarm, przy czym to bolao, ale doproadzić się do zapalenia piersi. Mam nadzieję, że teraz mała będzie dobrze ssać