• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Mea no to udane zakupki :-) kurcze ja póki co nic jeszcze nie kupilam, na spodnie ciazowe jeszcze za wcześnie chyba, ale może na jakaś tuniczke się skusze...;-)

co powiecie na taka sukieneczke ?? 3671568328.jpg
wlasnie na nia teraz poluje :)

Załączniki

• 3671568328.jpg
    3671568328.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 82
ja już mam troszkę ciuszków ciążowych z poprzedniej ciąży- sweterki bluzeczki sukienka spódnica ale muszę jeszcze kupić spodnie, jutro jadę do H&M i zastanawiam się nad kurtką, bo normalnie bym się mieściła z swoją starą ale przy bliźniakach to nie wiem jaki ten brzuch będzie i mam dylemat, a wogóle to nie ma fajnych płaszy zimowych, jedynie Happy Mum mam ale po 370 zl;/ a resza to wszystkie czarne, czemu ciążowe ubrania w większości są czarne? mi się marzy czerwony płaszcz :)

gdzies juz na poczatku wrzucalam link do tego sprzedawcy :) wiekszosc wlasnie wczoraj przyszla a na niektore jeszcze poluje ...

eh to bede musiala poszukac :)
zadowolona z jakosci jestes? I jak wogole rozmiary tam? bo ja takie 46/48 nosze [przy 113 kilo to sie zdziwilam ze w takie sie mieszcze]
bo nie ma tam zadnej tabeli rozmiarow?

Ostatnia edycja:
Przedmioty użytkownika dynia71 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to sa zreczy z niemieckiego katalogu bonpirx - jaka jest jakos tego to kazdy kto mial z tym katalogiem doczynienia to moze sam powiedziec ... ja ogolnie znam juz ta rozmiarowke i marki wiec wiem co jest warte uwagi a co mniej ... rozmiarowki sa glownie podwojne 44/46 i 48/50 ... to sa glownie rzeczy z elastanem wiec poddaja sie niezle ... ja na codzien rozmiar 44 mam w sam raz wiec te 44/46 mam dobre i troszke za duze niekiedy ... wszystko jest zal od fasonu - ale najlepiej pomierzyc siebie i patrzec na rozmiary bo te tez sa rozne w roznych markach ... ja np koszule kupilam sobie 48 bo w biuscie sie nie naciaga i by byla za mala ... kwestia indywidualna :)

wlasnie ta koszule material jest rewelacyjny !! taki milusi
http://allegro.pl/2li426-b-p-c-szara-ciazowa-tunika-w-kratke-48-i3683322889.html

http://allegro.pl/1bos91-b-p-c-ciekawe-spodnie-ciazowe-48-i3678426518.html
te spodnie sa bardzo fajne gatunkowo - mam takie 44 :) co prawda musze je skracac ale tak ze wszystkimi spodniami wiec luz ...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry