reklama
Izka87
Fanka BB :)
cwietka fajna ta sukieneczka i za dobre pieniążki :-)
pandora83
ja też się wreszcie obkupiłam
getry- już któraś dziewczyna je tu wklejała- fajne tyle że błyszczące czego na zdjęciu nie widać
*PRODUKT POLSKI* WYSZCZUPLAJĄCE HAREMKI ALLADYNKI (2963623074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*POLSKIE* WYSZCZUPLAJĄCE HAREMKI ALLADYNKI KOKARDA (2963623052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i swetry-te dwa super:
LUŹNY KARDIGAN SWETER KIMONO MODNE KOLORY KAYAH (3021284907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PŁASZCZYK NARZUTKA KARDIGAN PATKA 3/4 MOHER+WEŁNA (3021284921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ten niestety totalne nie wypał- w ogóle nie przypomina tego ze zdjęć- bardziej worek
ale przyda się jak będę się już toczyć
WARKOCZE WSPANIAŁY SWETEREK NARZUTKA OVERSIZE HIT! (3021284826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

getry- już któraś dziewczyna je tu wklejała- fajne tyle że błyszczące czego na zdjęciu nie widać
*PRODUKT POLSKI* WYSZCZUPLAJĄCE HAREMKI ALLADYNKI (2963623074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*POLSKIE* WYSZCZUPLAJĄCE HAREMKI ALLADYNKI KOKARDA (2963623052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i swetry-te dwa super:
LUŹNY KARDIGAN SWETER KIMONO MODNE KOLORY KAYAH (3021284907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PŁASZCZYK NARZUTKA KARDIGAN PATKA 3/4 MOHER+WEŁNA (3021284921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ten niestety totalne nie wypał- w ogóle nie przypomina tego ze zdjęć- bardziej worek
ale przyda się jak będę się już toczyć
WARKOCZE WSPANIAŁY SWETEREK NARZUTKA OVERSIZE HIT! (3021284826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Kupciusia
Pandora rozwaliłaś mnie tymi haremkami. Są super!! Martwi mnie tylko ten uniwersalny rozmiar. W biodrach po optymalnym rozciągnięciu ponad 120 cm, a na długość z 10 cm za mało
. Napisz jak możesz ile masz wzrostu i jak na Tobie leżą. Strzeliłabym sobie ze 3 pary i miałabym ciążowe zakupy z głowy na dłuuugi czas
.
Sweterki też są super, ale ja mam w szafie same luźne w brzuchu ubrania więc obawiam się, że zakupy "góry" mogą mnie ominąć:-(
. Napisz jak możesz ile masz wzrostu i jak na Tobie leżą. Strzeliłabym sobie ze 3 pary i miałabym ciążowe zakupy z głowy na dłuuugi czas Sweterki też są super, ale ja mam w szafie same luźne w brzuchu ubrania więc obawiam się, że zakupy "góry" mogą mnie ominąć:-(