reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
kolory teczowe :D ja juz mam 3, bez(taki marmurek), i na zdjeciach grafitowa i teraz czerwien :)
sa zielone, czarne, niebieskie, granatowe...potem masz czarna w biale kropki i bez /granatowa w poprzeczne paski cienkie i grube
naprawde duuuuzy wybor :)

Basia...zobacz na zdjecie z avatara i na to wkleilam..po twarzy naprawdę widać haha..a byłam chudzinka, laseczka, płaski brzuszek super szczupłe nogi lol .jeszcze w październiku wazylam 54kg. Jak zaszlam 58kg ..A juz zaczynam do 70kg sie zblizac! Juz nie będę sie nad sobą rozczulac bo po porodzie obiecałyscie ze schudne :p poza tym kazda z was jak zalozy obcisla sukienkę,pasek, jakiś sweterek ewentualnie żeby ukryć boczki + jakies fajne buciki to tez będzie sexy mama na 100% zaraz wam założe kolejny wątek "sexy mama" i będziecie sie pokazywać z obcislych strojach haha bo każda z was ma teraz do tego super predyspozycje hehe

(Ale żeby nie było ze nie umiem przyjmować komplementow DZIĘKUJE BARDZO bo humor mi sie poprawił ^^ :cool:)

Ostatnia edycja:
IMG-20130325-00125.jpg a to pierwszy zakup dla mojej córeczki :)

IzaV -jak będę w Hm to sobie taką sprawię bo i u nas ma być niedługo cieplej :)

Załączniki

• IMG-20130325-00125.jpg
    IMG-20130325-00125.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
Iza - łał! Takie zdjęcia na fb dawaj! Super ta czerwona mini. Buty dla mnie samobójstwo :-D Ale ja się w baletkach nawet potykam :-D

Dziewczyny, fajne ciuszki dla dzieciaczków, ale Iza, bijesz wszystko na głowę! Czaaaadowo wyglądasz!!! Jakoś się obawiam, że u nas nie będzie takiego wyboru kolorów i deseni tych kiecek, ale jutro sprawdzę :)

reklama
Do góry