reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

No chyba, żeby np jakiś sportowy mieć, ale w takich znowu biust wygląda różnie.
Widziałam na allegro takie do karmienia w przyzwoitych cenach, więc źle nie jest myślę.

reklama
Jeszcze nie, czekam na odp właśnie, czy są długie, bo na niektórych fotkach są długie, na niektórych rybaczki, w tytule aukcji rybaczki, a w opisie długie:eek:

własnie dlatego zgłupiałam, fajne te gatki ale musiałabym na kimś zobaczyć jak leżą bo z nimi różnie bywa, boje się żeby nie były za długie i właśnie o tyłek :-p

Ja zaryzykuje i kupię jedne i zobaczymy. Ja mam wielki tyłek, ponad 110 chyba w obwodzie już, więc jeśli na mnie będą opięte, to na Ciebie luźne. A, mam 168, więc sobie do mojego wzrostu porównasz;-)
A z tym, czy będą opięte - mam czarne alladynki rybaczki i się super do mojej figury same ułożyły i są luźne i idealne - a też rozmiar uni.

Ja polecam do karmienia staniki Alles. Miałam dwa i byłam bardzo zadowolona. Nie były takie miękkie, jak niektóre staniki do karmienia i bardzo fajnie trzymały biust. I wyglądały, jak normalne staniki, a nie worki na ziemniaki :-D

domi czy te staniki można kupić w tradycyjnym sklepie? Wyglądają fajnie, ale wolałabym przymierzyć.
Ja do tej pory kupowałem w mother care takie zwykle bawełniane, do karmienia oczywiście.

Mi też się te alles podobają ale ja mam taki problem, że dopiero w ciąży łapie się na rozmiar A/B:-D
Więc też wolałabym przymierzyć i ewentualne pokombinować z obwodem.

Ja tez stawiam na Alles Mama. Przy Córencji sie meczylam ze zwykłym stanikiem, bo jakos na Alles nie trafiłam, a w żadnym sklepie nie widziałam mojego rozmiaru - karmniki z obwodem pod biustem poniżej 75 to widok niespotykany :confused2:
Teraz juz jeden karmniki mam - kupiłam do chodzenia teraz. Nosi sie jak normalny.

Aha! I we Wrocławiu maja te staniki w Askocie, wiec moze w Warszawce tez w jakimś molochu z rzeczami dla dzieci beda?

reklama
Myślę, że właśnie w takich sklepach z akcesoriami dla maluchów trzeba ich szukać. Ja pierwszy kupiłam w takim właśnie małym sklepiku koło mnie (niestety go zlikwidowali), drugi zamówiłam sobie w takim samym rozmiarze przez internet. Niestety nie wiem gdzie w Wawie można je teraz dostać

Do góry