reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

to ja też mogę się pochwalić w końcu jakimiś zakupami :p jak się dowiedziałam że na 60% dziewczynka, to oszalałam :D
moje dwa łowy:
alladynki rozmiar 62 i fajny komplecik rozmiar 68 ;)
Zobacz załącznik 590150Zobacz załącznik 590151

łoooo... :D :D jakie słodkie maleńkie alladynusie :D
I sukienusia... no nie mogę :-)
Super zakupy :D
Mama będzie stroić córeczkę od najmłodszych dni ...:)

makao dziękujemy :)

Jak tylko się dowiem co będzie to pędzę albo po sukieneczkę albo po sweterek w romby z krawatem dla małego eleganta ;-)
a co, mamusia też będzie stroić swe pierworodne :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No widze że tu zakupy pełną parą:-) Ja ostatnio byłam w lumpku a tam 2 nowiutkie, jeszcze z metkami ze sklepu ręczniczki-różki unisexy...za 2 szt zapłaciłam 5zł!!! Takie zakupy mi się podobają:-) Ostatnio któraś z Was pisała że trafiła na wyprzedaż w Tesco i kupiła tanio kocyk, muszę upolować okazję, bo ostatnio w Leclerku byłam a tam kocyk za 49zł w dodatku brzyyyydki:cool:

Jak bym sie dowiedziala ze bedzie dziewuszka to bym pol tesco wykupila bo maja przesliczne ciuszki dla malych panienek:-) Dla chlopcow to mniejszy jest wybor:-( Ale i tak jak pedzie wyprzedaz po zimie to poszaleje;-)

ja czekam na świeże pieniążki aż mi wpłyną, więc po wizycie(może już będzie wiadomo co) kupię już coś stosownego do płci :)
ja to już takie snuję plany że hoho :D
ostatnio nawet oglądałam takie maciupkie adidaski z nike, i powiedziałam mężowi, że czy mu się to podoba czy nie, jak dzidzia będzie chodzić to wydam na takie bucisze 200zł a co :p

a u mnie w centrum handlowym likwidują niektóre sklepy ;] 5.10.15,kappahl i są wyprzedaże... :)
np skarpetusie za 1,99 oczywiście już dwie pary kupiłam :D

Ostatnia edycja:
Ptysia, w piwnicy siedzą, więc mogę Ci wrzucić zdjęcia ze strony producenta :p
kolory mamy jak na zdjęciu :)
Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).pngZrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png

Załączniki

• Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).png
    Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).png
    68,2 KB · Wyświetleń: 66
  • Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png
    Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png
    75,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry