reklama
perelka86
Fanka BB :)
szkola13
Perełka śliczności
Mnie coraz bardziej korci żeby kupować ale na pewno powstrzymam się do 12.11 do USG
To już będzie ponad 14 tygodni może już będzie wiadomo kto tam jest
Natuszka21
Perełka - cóż za śliczności zakupiłaś. :-)
Perełka ale słodkości kupiłaś 
Ja tez myślałam by kupić te pieluchy z Lidla, bo okazja jest, ale jak to powiedziałam przyjaciółce która ma 2 tygodniowego synka, to mi powiedziała, że co będzie jak mój Bobik bedzie miał odparzenia od Pampersów bo tez tak się zdarza? Hmm no jak będzie miał to odsprzedam i kupię inne :-)
A zauważyłam taką dziwną rzecz, że jak są promocje pampersów to zazwyczaj zaczynają się od 3, jeszcze nie trafiłam by w promocji takiej sporej 2 były

Ja tez myślałam by kupić te pieluchy z Lidla, bo okazja jest, ale jak to powiedziałam przyjaciółce która ma 2 tygodniowego synka, to mi powiedziała, że co będzie jak mój Bobik bedzie miał odparzenia od Pampersów bo tez tak się zdarza? Hmm no jak będzie miał to odsprzedam i kupię inne :-)
A zauważyłam taką dziwną rzecz, że jak są promocje pampersów to zazwyczaj zaczynają się od 3, jeszcze nie trafiłam by w promocji takiej sporej 2 były

Perelka, widzę że zakupy udane 
dziewczyny, znalazłam body które muszę mieć!
Malinowe Pole: Moja mama nie potrzebuje twoich rad (3618987428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dziewczyny, znalazłam body które muszę mieć!

Kasiek1983
Dziewczyny, bardzo często są super promocje na pampersy w Super Pharm, zawsze tam kupuje i nie przepłacam. Jak jest promocja to na wszystkie rozmiary, tylko bardzo często są już wykupione, więc trzeba się uwijać żeby trafić na rozmiar który nam potrzebny 
O i właśnie w superpharm jest promocja na pampersy2 :-)
BAW SIĘ KOLOREM
BAW SIĘ KOLOREM
Natuszka21
aesthete - świetne, takie sugestywne. :-)
reklama
Perelka, widzę że zakupy udane
dziewczyny, znalazłam body które muszę mieć!Malinowe Pole: Moja mama nie potrzebuje twoich rad (3618987428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
hahahaha, oj i ja też takie muszę mieć.
no i takie
i takie
Ostatnia edycja: