ja podejrzewam, ze pierwsze wyjscie to dopiero lekarz a nie wczesniej bo z tego co zapowiadaja to ma byc ostra zima. ciesze sie z jednej strony bo w domu dzidzia nie musi byc w cieplych kompletach bo grzejniki u nas dobrze grzeja wiec mam nadzieje, ze ciuszki po michasce wykorzystam mimo iz z lata.
reklama
E
Ewcia_822
Gość
malutka - Ty tu nas nie strasz tą zimą 
U mnie w szufladzie jest pełno bodziaków, trochę od siostry, trochę od kuzynki a 4 dokupiłam. Tak samo z pajacami i wyjściowymi ubrankami. A skarpetek to sama nie wiem skąd uzbierałam multum
Kombinezon mam błękitny (od siostry) no i jak będzie dziewczynka to i tak mamy wszyscy niebieskie oczy to ładnie będzie wyglądała 
U mnie w szufladzie jest pełno bodziaków, trochę od siostry, trochę od kuzynki a 4 dokupiłam. Tak samo z pajacami i wyjściowymi ubrankami. A skarpetek to sama nie wiem skąd uzbierałam multum
To dobrze że będzie mroźna zima. Mam taką nadzieję - choroby się wymrożą. lekarze mówią że z dzidzią nawet lepiej wychodzić na mróz niż jak jest wiatr i chlapa bo tak się zarazki nie przenoszą. Pieluchy też dobrze na mrozie suszyć.
Zgadzam się z dziewczynami że body są dużo lepsze niż koszulki - a do spania rewelacyjne pajace. Ania miała nawet dwa takie pajace co z nią rosły. Ja nie wiem jak to się stało że tak długo się w nie mieściła
Zgadzam się z dziewczynami że body są dużo lepsze niż koszulki - a do spania rewelacyjne pajace. Ania miała nawet dwa takie pajace co z nią rosły. Ja nie wiem jak to się stało że tak długo się w nie mieściła
damqelle moja miska miala geterki ktore byly na 3-6 m-cy i jak miala 18 m-cy to jeszcze dobre byly. teraz ma tez bluzeczke h&m ktora jest na 9-12 i jest dobra na nia. czasem trafi sie na swietne rzeczy ktore rosna razem z dzidzia 
a co do zimy to mam nadzieje, ze choc jeden spacerek rodzinny zaliczymy bo moj bedzie mial chyba z miesiac wolnego jak urodze
a co do zimy to mam nadzieje, ze choc jeden spacerek rodzinny zaliczymy bo moj bedzie mial chyba z miesiac wolnego jak urodze
Madlen80
Fanka BB :)
To prawda, ze mroz lepszy niz wiatr i chlapa
. Na spacery mozna wychodzic chyba nawet do -10 stopni, ale juz nie pamietam dokladnie. Tyle, ze z noworodkiem to pewnie troszke inaczej, moze trzeba baedzie dluzej poczekac ze spacerem, ale mroz generalnie nie jest przeciwskazaniem do spacerow.

ja w tych najmniejszych rozmiarach czyli ok 56-62 mam 9 sztuk śpiochów, 7 pajaców, 1 body bez rękawków, 5 body z krótkim, 2 pary spodenek dzinsowych, 9 sztuk body z długim, 5 półśpiochów tyle że są to różne rozmiary, a najwięcej kaftaników bo aż 15. z takich rozmiarów to planuje dokupić jeszcze body bez rękawków ( wczoraj zamówiłam na allegro 3 sztuki za 5 zł) by zakładac dzidzi na początek na noc pod piżamke bo u nas mimo że grzeją noce są zimne, kombinezonik jakiś bo te co mam są wielkie na 68, no i bluze lub sweterek do dzinsów by założyć Antosiowi przy wyjsciu ze szpitala. już przeglądałam w tym celu allegro hehe to jest kopalnia ekstra ciuszków, az sie mąż smieje ze mnie że tylko tam siedzie i patrze co by zamówic, jak zrobie zdj to wstawie co mi właśnie wczoraj przyszło;p
giovannessa
Ja właśnie wywaliłam wszystko, co do tej pory nakupiłam, na tapczan w celu segregacji... i nie bardzo mi się mieści... 
Dziewczyny z dziewczynkami w środku - mam do opchnięcia parę typowo damskich ciuszków, które nabyłam z rozpędu z nadzieją na brak jajek u mnie w środku:
- trzy pajacyki różowe rozm.56 z Tesco z napisami "Lovely little girl" i w serduszka
- bluzeczka rozpinana różowa rozm.56, z kapturkiem, typu dresik
- bluzeczka rozpinana różowa rozm.56 z kapturkiem, ale cieńsza niż ta wyżej
- bodziak z długim rękawem biały, haftowany rozm. chyba 62, ale kupiony na allegro i nie wiem dokładnie
- dwie pary śpioszków rozm.56, różowe, z falbankami, dżecikami, kwiatuszkami, kokardkami, jedne z myszką ;-)
- rampersik z czapeczką w różowe kropki i inne cuda rozm.56
- pajacyk frotowy rozm.56 różowy, z jakąś wróżką z przodu i kołnierzykiem typu "kwiatuszek"
Jak któraś zainteresowana, to dajcie znać, wszystko oprócz bodziaka jest nowiutkie, tylko metki obcięłam... miałam zostawić na wszelki wypadek, ale jak zobaczyłam, ile tego mam, to stwierdziłam, że nie ma po co... sprzedam taniutko :-) Wieczorkiem zrobię zdjęcia, będę mogła przesłać - a jak nie będziecie chciały, to puszczę na allegro ;-)

Dziewczyny z dziewczynkami w środku - mam do opchnięcia parę typowo damskich ciuszków, które nabyłam z rozpędu z nadzieją na brak jajek u mnie w środku:
- trzy pajacyki różowe rozm.56 z Tesco z napisami "Lovely little girl" i w serduszka
- bluzeczka rozpinana różowa rozm.56, z kapturkiem, typu dresik
- bluzeczka rozpinana różowa rozm.56 z kapturkiem, ale cieńsza niż ta wyżej
- bodziak z długim rękawem biały, haftowany rozm. chyba 62, ale kupiony na allegro i nie wiem dokładnie
- dwie pary śpioszków rozm.56, różowe, z falbankami, dżecikami, kwiatuszkami, kokardkami, jedne z myszką ;-)
- rampersik z czapeczką w różowe kropki i inne cuda rozm.56
- pajacyk frotowy rozm.56 różowy, z jakąś wróżką z przodu i kołnierzykiem typu "kwiatuszek"
Jak któraś zainteresowana, to dajcie znać, wszystko oprócz bodziaka jest nowiutkie, tylko metki obcięłam... miałam zostawić na wszelki wypadek, ale jak zobaczyłam, ile tego mam, to stwierdziłam, że nie ma po co... sprzedam taniutko :-) Wieczorkiem zrobię zdjęcia, będę mogła przesłać - a jak nie będziecie chciały, to puszczę na allegro ;-)
tygryskowa
My już też zakupiliśmy wózeczek taniewozki-net JANE CARRERA ANIVERSARIO STRATA h47 (1235840800) - Aukcje internetowe Allegro zwłaszcza, że był w bardzo dobrej cenie. Teraz skupiam się na małych ciuszkach, szukam kombinezonu i zastanawiam się nad łóżeczkiem. Nie wiem wciąż czy kupić drewniane czy turystyczne.
reklama
bodziak z napisem "Mój tatus jest kochany" r62 zamówiłam na allegro i wczoraj przyszedł a drugi i spioszki kupiłam w sklepie na osiedlu, mimo że na metce rozmiar 56 to spiochy są spore a body niewiele mniejsze (tak o 2cm) od tych 62
Załączniki