• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Dziewczyny, a czy taki podgrzewacz jest potrzebny? Nie spisze się podgrzewanie w garnuszku? Pytam, bo nie mam zielonego pojęcia.

A ja dzisiaj otrzymałam moją przesyłkę (jeszcze w kartonie- poukładane:-D) i mimo, że będzie chłopaczek nie stawiałam na niebieski, bo ile można:)
Co do butelek to posłuchałam, którejś z Was i kupiłam TM antykolkową małą, a większą już normalną. W zestaw zainwestuję jak karmienie nie wypali, albo w późniejszym okresie...
IMG_0515.jpg

Już część za nami, a ile jeszcze do kupienia...

ja do zestawów nie jestem przekonana bo mają tę tłoczoną bezbarwną skalę, która do dnia dzisiejszego mnie wkurza (teraz takich butelek używam, a z czarną zostawiłam dla synusia:D).
A co do podgrzewacza Karolaola, to co kto lubi. Niektórym to odpowiada, ale ja osobiście i to i to przerabiałam i jak mam podgrzewać w garnuszku poza domem to wolę wziąć w torbę podgrzewacz. Tylko wtedy tego nie robię jak ktoś ma mikrofalówkę :).

AA i zakupy..też kiedyś takie zrobiłam (i zawartość była prawie taka sama wanienki:D) ale widzę, że optymistycznie 1 paczka podkładów:D:D chyba na pół dnia, haha !:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry