reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Dziewczyny, a czy taki podgrzewacz jest potrzebny? Nie spisze się podgrzewanie w garnuszku? Pytam, bo nie mam zielonego pojęcia.

A ja dzisiaj otrzymałam moją przesyłkę (jeszcze w kartonie- poukładane:-D) i mimo, że będzie chłopaczek nie stawiałam na niebieski, bo ile można:)
Co do butelek to posłuchałam, którejś z Was i kupiłam TM antykolkową małą, a większą już normalną. W zestaw zainwestuję jak karmienie nie wypali, albo w późniejszym okresie...
IMG_0515.jpg

Już część za nami, a ile jeszcze do kupienia...

ja do zestawów nie jestem przekonana bo mają tę tłoczoną bezbarwną skalę, która do dnia dzisiejszego mnie wkurza (teraz takich butelek używam, a z czarną zostawiłam dla synusia:D).
A co do podgrzewacza Karolaola, to co kto lubi. Niektórym to odpowiada, ale ja osobiście i to i to przerabiałam i jak mam podgrzewać w garnuszku poza domem to wolę wziąć w torbę podgrzewacz. Tylko wtedy tego nie robię jak ktoś ma mikrofalówkę :).

AA i zakupy..też kiedyś takie zrobiłam (i zawartość była prawie taka sama wanienki:D) ale widzę, że optymistycznie 1 paczka podkładów:D:D chyba na pół dnia, haha !:D

mucha ale widziałam na allegro też zestawy z czarną skalą...
A co do podgrzewacza to mi na pewno potrzebny bo kuchnię mam na dole i nie wyobrażam sobie latać tam w nocy...

karolaola fajne zakupy. Ja też muszę już zacząć kupować takie praktyczne rzeczy...

reklama
Do góry