wiki17082007
Sierpniowa mama'07
witam jeśli chodzi o rowerek jak najbardziej nam się przydaje spacerki tylko na rowerku bo wszystko dookoła widać a jak się jazda znudzi to zawsze można pobawić się koło niego;-)uważam że to najbardziej trafny zakup w naszym przypadku
a bujak mamy stoi i jak narazie zbiera się na nim kurz i jak dalej nie będzie chciała się na nim bawić to idzie na strych bo szkoda miejsca
a bujak mamy stoi i jak narazie zbiera się na nim kurz i jak dalej nie będzie chciała się na nim bawić to idzie na strych bo szkoda miejsca
. A ten nauczył go tatuś jak sie naciska i sobie nim kręci. Melodyjka jest trochę cicha i na dywanie czy kocu słabo ja słychać, ale na podłodze gołej jest w sam raz - no chyba ze tylko nasz model taki dziwny. A z tą melodyjka to ja się dowiedziałam że on ma jakiś miesiąc po tym jak go znajomi mu sprezentowali. Bo ma taki włącznik z boku, no i mamusia instrukcji nie czytała i nie wiedziała 
Fajny jest tylko ma troche "chlopiece" odglosy, ale Zuzia i tak je uwielbia

Jedyne buciki jakie akceptuje, to takie do wody (jak są np. w chorwacji do kupienia) - gumowa podeszwa i bucik cieniutki z takie materaiłu jakiegoś co sie nie nasącza wodą, oraz sandałki, które do chodzenia się nie nadają, ale ładnie na nózce wygladają w wózku lub samochodzie