reklama

Zakupy styczniówek 2009

Mi najbardziej podobają sie takie 2latki ubrane w koszule i jeansy. Normalnie wymekam, gdy cos takiego widze. Juz nie moge sie doczekac, az Bartus taki bedzie :-)

:-D:-D:-D - ja jestem taka pajacowa, ale mój małżonek w sklepach mnie ciągnie do mini-spodenek, mini-koszul, kamizeleczek i usiłuje mnie namówić na takie ubrania. zboczenie takie, bo sam jest z tych co prawie zawsze koszula, spodnie na kant i marynarka ;-)

reklama
A taki oto kombinezon i czapeczkę kupiłam dla córci w C&A :)

kombvp6.jpg

Klaudia - fajniusie te ciuszki :-D a te spodenki z szeroką gumką mnie rozbroiły :-D:-D
Ja wczoraj kupiłam tylko chusteczki nawilżane pampersa 3+1 gratis, pieluchy tetrowe, flanelowe i jedynki oraz proszek do prania (niestety zrobiłam zakupy po zajęciach w szkole rodzenia a tam położna zakazała robić pierwsze pranie dodatkowo w płynie do płukania, powiedziała że tylko i wyłącznie sam proszek i min podwójne płukanie-bo takie maleństwa często się uczulają :-() więc kupiłam sam proszek :sorry2: ale i tak jak zobaczyłam rachunek to o mało nie zemdlałam przy kasie :szok:

śliczne są te kombinezony - może jak będę w Krakowie na następnej wizycie to namówię mężula żebyśmy pod jakąś galerię podjechali :tak: ja mam mieszkano niedaleko M1 ale tam nie ma tego sklepu :-( a w H&M nie bardzo podobały mi się kombinezony :dry: mam nadzieję, że jeszcze będą, jak nie to na necie coś kupię, bardzo podobają mi się te:
NOWOŚĆ Coccobello kombinezon zimowy 62 OKAZJA (479639972) - Aukcje internetowe Allegro

ale cena wysoka :dry: no ale jeśli nic nie kupię to te mi pozostają, u mnie to takie badziewiarskie sa w sklepach że szkoda gadać - takie strasznie puchowe, że dziecko to zginęłoby w nim :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry