reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja wczoraj tak tylko na moment zaszłam do KappAhl'a a potem do Smyka i znowu popełniłam zakupowe szaleństwo:sorry2:
Do C&A tez będe musiała kiedys podskoczyc bo widze,że fajnkiutkie te śpiworki a tego jeszcze nie mam:-p

a oto kombinezonik mojego Aniołka(ma uszka na kapturku)Mile sie zaskoczyłam,że w NEXT'e ciuszki nie sa az tak drogie;-)

Załączniki

• DSC00714.jpg
    DSC00714.jpg
    340,4 KB · Wyświetleń: 77
ja juz z tych wiekszych zakupow mam wszystko.brakuje mi tylko kilku ciuszkow (musialam sobie jeszcze cos zostawic zeby sie nie nudzic:tak:) no i kilka kosmetykow i grajaca pozytywke nad łóżeczko a tak to mission complete:-D
A oto nasz królszos-ma wszystko co potrzebne tzw travel system czyli gondola,spacerówka i nosidełko wraz z fotelikiem:-p
My3 3-wheeler travel system - Black : mothercare

Załączniki

• 41MEn-Sg9HL._SX315_SY375_.jpg
    41MEn-Sg9HL._SX315_SY375_.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 60
Jadę dziś odebrać zamówione rzeczy dla małej: wóżek, łóżeczko, pościel, wanienkę, laktator...i inne rzeczy z tych "grubszych". Już nie moge się doczekać!!!! Może dlatego nie mogę spać????!!!!

reklama
Kurczę Wy juz macie wózeczki dla dzieciaczków a ja jeszcze nie zamówiłam.. jadę z mężusem zamówić po 27.11 wtedy mam wypłatę i kupię jeszcze coś dla małej!:)) najbardziej to ja wózeczka się nie mogę doczekać noi córci oczywiście!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry