reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja dziś napadłam na Coccodrillo i upolowałam śliczną różową jesienną kurteczkę za pół ceny, ze 100 zł przecenioną na 49 i do kompletu z tej samej kolekcji czapeczkę jesienną, ale ta już jak na czapkę droga :confused2:
Później zrobię zdjęcia i wrzucę :-)

fajna ta kurteczka kuleczko :tak: w sumie u takiego dzieciaczka kurteczki pewnie mało zniszczone są - bo skoro jeszcze nie chodzi, w kurtce raczej nie je więc niby od czego miałoby się zniszczyć :tak: pewnie tylko ślady prania będą ;-)
Ola podostawała kurteczki po kuzynostwie i nie są w ogóle zniszczone :tak: a ma i cienką wiatróweczkę i dżinsową ocieplaną i taką fajną futerkową - jak będę miała czas i chęci to też porobię fotki ;-)
a póki co to chodzi w polarku - też ma ich sporo - a to po kuzynach a to podostawała od odwiedzających ;-)

Kuleczko strasznie podoba mi się ta kurteczka :tak::tak::tak:

A to moje zakupy :-)

Załączniki

• IMG_7096.jpg
    IMG_7096.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_7097.jpg
    IMG_7097.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_7098.jpg
    IMG_7098.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 46
PIĘKNE ZAKUPY RÓŻOWIUTKI ;-)

Kuleczko ja na allegro kupiłam sporo rzeczy uzywanych i poprzychodziły jak nóweczki, wiec ja uwazam ze warto...

ja musze cos mlodemu kupic bo na wesele idziemy 19 jakas koszula by sie przydała
z moich ostatnich zakupów to buciki o takie...

Załączniki

• bucik.jpg
    bucik.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 44
PIĘKNE ZAKUPY RÓŻOWIUTKI ;-)

Kuleczko ja na allegro kupiłam sporo rzeczy uzywanych i poprzychodziły jak nóweczki, wiec ja uwazam ze warto...

ja musze cos mlodemu kupic bo na wesele idziemy 19 jakas koszula by sie przydała
z moich ostatnich zakupów to buciki o takie...

Ja na wesela moim chłopakom pokupowałam bodziako-koszule. Dla mnie mega lepsze od zwykłych koszul, bo nie wyłąża ze spodni i nie podchodzą pod pachy w trakcie krecenia się :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry