reklama

Zakupy styczniówek 2009

Nas czeka zakup kombinezonu zimowego ale chciałabym jednoczęśiowy, tylko nie wiem czy powyżej numeru 80 są takie a może ta 80 byłaby ok (podobno to duże 80 jest). Może orientujecie się w tym temacie.

reklama
ja mam kombinezon z wójcika na 86 chyba i taki w sam raz mi sie teraz wydaje - to znaczy na oko bo nie mierzyłam na Oli, ale co mnie zdziwiło - inne ubranka na 80 z tej firmy są jeszcze ciut za duże :happy:
Lucy - jak kupujesz nowy to raczej powinna byc możliwość wymiany, chyba że używany, wtedy może być trudniej zwrócić - chyba, że wcześniej zadasz pytanie czy jest taka możliwość ;-)

My kupilismy kombinezon i kurtke z wojcika rozm 80( teraz nosimy 74). Teraz widac, ze jest troche za duzy, ale za 2-3 miesiace bedzie w sam raz. Ostatecznie zawsze mozna rekawy podwinąc :-) Nie moge znalezc go w necie,chyba dlatego,ze to nowa kolekcja. Nazywa sie "fajna wycieczka z najl. kumpl. 2". Tylko mam dylemat co z butami? Takiemu maluchowi wolalabym ich nie kupowac, ale chyba wyjscia nie mam.

Załączniki

• buty.jpg
    buty.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
  • P6232181.jpg
    P6232181.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 49
Ja też szukam kombinezonu dla mojej gwiazdki. Myślałam żeby taki z zakrytymi stopkami ale w tych dużych rozmiarach już są proste nogawki. Nasze dzieci będą pewnie chodziły zimą więc ciepłe buty się przydadzą:tak: Dajcie znać jakie wy macie kombinezony / kurteczki i buty bo ja zupełnie nie mam tak mało czasu na szukanie:-(

Ja dziś kupiłam w Rossmanie książeczkę materiałową z Babydream, tylko dlatego, że Julka była nią zafascynowana u swojej kuzynki. No i daję ją teraz Julce a ona co? Ciekawa okazała się jedynie metka... :-D

Kuleczko kozaczki świetne. Jaki jest mniej więcej koszt takich bucików w Cocodrillo?

Poletko ja dostałam od kuzynki kombinezon 1 czesciowy wlasnie z bucikami ! Srednio mi sie podobał i zlicytowałam Wójcika rozm 80. Na tym pierwszym jest napisane że na 18M a oba na wielkość takie same. Na sanki będą idealne.

Z 2czesciowym jeszcze sie wstrzymam bo nie wiem ile Olka urośnie i czy w ogóle bedzie sama chodzić tej zimy. Na pewno jej dokupie ocieplaną kurtke. Tak mi doradziła kuzynka która jest mamą styczniowego chłopca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry