reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
My mamy dwa kombinezony z wójcika jeden jednoczęściowy z pingwinkiem na 74 , ale teraz jest za duży pomimo że mały ma już dużo ubranek z innych firm na 80 wogóle wójcik ma teraz bardzo dziwną rozmiarówkę Franuś w lecie nosił ich ubranka na 74 więc teraz pokupowałam na 80 i wszystkie musiałam wymieniac bo są przeogromne i wymieniłam na 74 co się okazało te też narazie za duże a letnie np. dresy na 74 za małe :wściekła/y:
Drugi kombinezon kupiłam mu dwu częściowy "Fajna wycieczka " ale ta brązowa bo są dwie kolekcje , tyle że spodnie na 80 a kurtkę na 74 bo ta na 80 wydaje mi się przeogromna .
Generalnie bardzo lubie ubranka z wójcika ale rozmiarowo to teraz moim zdaniem przesadzili !!

Ja nic nie kupuje bo nie ma sensu...Piotrek mi śmignie w tydzien kilka cm i potem sobie moge kombinezoniki wsadzić :-D Nagle sie zimno nie zrobi a jak będzie już szła pierwsza zima to do sklepu nie jest daleko :-)

Adiva - masz rację , tyle że jak ja sobie upatrzyłam jeden kombinezonik w wójciku to już rozmiaru nie było miesiąc temu i mi go dziewczyny z innego sklepu ściągały , więc nie wiem co by było zimą :no:

Nie no ja po prostu mam tyle sklepów pod nosem, że ja postanowiłam sie wstrzymać...Poza tym wiecie że Piotrek to kawał chłopa i boję sie że znowu mi nagle śmignie...Taką akcje np mi sprezentował przed swoimi chrzcinami...;-)
Jedyne co to babcia kupiła kurteczkę z Cherokee....nawet ładna...błekitna podszyta polarkiem więc nawet gdyby "zima zaskoczyła drogowców" jak co roku to na szybko zawsze jakaś kurtka jest :-) :-D

Pielichomajtki kupione, przetestowane - REWELKA!!!!:tak::tak::tak:
Jeżeli chodzi o ciuszki to ja praktycznie nie muszę nic kupować tylko buty i jakieś body z długim rękawem by się przydały, bo wszystko mam od szwagierki, bratowej, siostry i nawet od koleżanek mojej mamy, które chcą się pozbyć zbędnych ciuchów zalegających w szafach.:happy::happy::happy:

reklama
Lucy rozumiem że 22 przy twoim niku to twój wiek.
Jako bardzo młoda mama, możesz nie mieć wiedzy w tym zakresie.

Polecam wprowadzić nocnik pomiędzy 1,5 a 2 lata, wcześniej nie ma sensu biorąc pod uwagę fizjologię rozwoju człowieka. Ale sa osoby, które już sadzają na nocnik i cieszą się że dziecko zrobi tam siku i kupę - tyle że dziecko nic z tego "nie rozumie"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry