reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Dziewczyny piękne zakupy, a kurteczka Kuleczki przeurocza !! !, ja ostatnio upolowałam deszczak NEXT KOL.08 DESZCZAK W MOTYLKI MIĘKKI 80 CM (728711148) - Aukcje internetowe Allegro
jeansowy komplecik za 16zł CARTER'S - CUDNY KOMPLECIK * 74-80 (6-9 MIES.) (725365805) - Aukcje internetowe Allegro
kurteczke WÓJCIK Kurteczka z krówką. Idealna 68-74 cm (732134421) - Aukcje internetowe Allegro
śliczny sweterek :kurtka - sweter ocieplany r.12m/14m, 72cm/78cm (724478713) - Aukcje internetowe Allegro
kombinezon na zime 1 czesciowy na sanki chociaż już jeden dostałam : Śliczny różowy kombinezon Wójcik kotek 74/80 (729619217) - Aukcje internetowe Allegro
troche zaszalałam i usprawiedliwiam sie tak, że może następne dzieciątko to też będzie dziewczynka :-) a jak nie to sprzedam na allegro ;-)

jeszcze sie zastanawiam nad kombinezonem 2 częściowym, mam ochotę zlicytować jakiś wójcika bo mi sie podobają i one ponoć "oddychają" jakieś specjalne włókna, ale numerówka jest zaniżona, w rozmiarze 80 chodzą dzieci 1,5 roczne a rozmiaru 74 boje się że może bedzie za mały, sama nie wiem ile Ola urośnie i czy w ogóle bedzie chodzic już na zime. Najprosciej chyba bedzie pojechac do sklepu i przymierzyć

dziewczyny a ja wczoraj kupiłam Karolci 2 bluzeczki zapinane z przodu, czapeczkę i bluzę przez głowę i wiecie ile wydałam 98zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
koniec z zakupami w sklepie!!!! Od dziś szukam na allegro :angry::angry::angry:

o i własnie znalazłam 4 pary spodenek za 20zł :-):-):-)

straaasznie drogie to wszystko w sklepach a najgorsze że i tak nie takie piękne jakby cena na to wskazywała :baffled:

My mamy zappa, wprawdzie po kamyczkach jeździ sie okropnie, ale składa się do minimum. Ostatnio jak wpadliśmy do ikei i uznaliśmy, że jednak kupujemy kubki i inne tłukace się rzeczy to go złożylismy, starszaka do wózka zakupowego wsadzilismy, zappa też i dalej robiliśmy zakupy :-p. No ale on się nie rozkłada na płask, coś za coś. I Tusiek w nim w foteliku jexdzi.

Co do ubranek, to Tuśkowi kupiłam 2 pary spodni, a jego bratu pidżamkę, 2 bluzy od pidżamy, koszulki 2 i koszulę, do tego żółwia z ikei i coś tam jeszcze i dałam z ato 60 zł :-p. Oczywiście w ciuchlandzie.
Na zimę Tuśka w rzeczy po bracie właduje, wiosna pochodzi też w kurtkach brata, a Jaśkowi coś na alegro upoluje pewnie.

A ja własnie szukam w necie pacynki chcę kupić Piotrkowi. Ciekawe jak będzie reagował :-)
Dziewczyny wiecie może jake są fajne wózki "parasolki" ? i czy nasze maluchy w takich juz moga jeździć na krótkie trasy? Bo jak znoszę mój wózek po schodach żeby lecieć z małym na zakupy to zawsze bluźnie, że miał być taki lekki ... a nie jest...

Moja kuzynka ma chicco parasolkę i jest zadowolona bo jest lekka .http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?cPath=23_149&products_id=1588

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry