reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja słyszałam że chusty nie są właśnie dobre bo ograniczają swobodę ruchów dziecka i źle wypływają na bioderka.
To też zależy czy dziecko będzie lubiło być takie skulone moja Olcia nie lubiła nawet w rożku leżeć.

reklama
Mi to by sie chusta wiazana przydała przy Misiu jakos na wakacje, o ile mój pan i władca nie zmieni zdania i dalej będzie chciał cho raz pojechac na jakąś imprezę. No ale obawaiam się że zamiast tego bedzie siedział i dom wykańczał, żebyśmy już nastepne świeta spędzili w nim.

Dotarły do mnie juz pieluchy flanelowe. Miałam nie kupowac, ale zakochałam się we wzorku, a że zamawiałam już tetrowe, to dokupiłam sobie 2 :-). Na co tatus stwierdził, że to tez jego dzidzia i on tez ma fanaberie i zamówił tez 2 :-p. I dokupiłam posciele do wózka, jedną w wzorze mojej pieluchy, 2 w jego :-).

teraz ide buszowac za rzeczami dla Janka na zimę, bo już widze, ze nie polatam za miesiąc po sklepach, a nęża samego nie chcę wysyłac, zreszta on sie broni jak może ;-).

Ja narazie wstrztymuje sie od zakupow, mam mnóstwo ciuszkow, kojec i troche innych przydatnych rzeczy... Babcia zaoferowala sie zakupic lozeczko, materacyk, posciel wiec skoro nalega...:-)

Ja już w czwartek odebrałam wózek tylko coś mi się stało z kartą w aparacie i nie mogę zgrać zdjęc na kompa:(
Jak tylko to naprawię to wstawie zdjęcia pojazdu naszego synusia:)

Ja po dzisiejszym pobraniu krwi wykorzystalam to,ze wyszlam z domu( bo ostatnio nie chce mi sie wyjsc dalej, niz z psami do parku) i kupilam wkladki laktacyjne. Wole byc przygotowana, gdyby laktacja za wczesnie sie pojawila.

Załączniki

• kołyska.jpg
    kołyska.jpg
    97,7 KB · Wyświetleń: 33
Ten sprzedawca ma fajne przyborniki, na tych zdjęciach sa dobrze zrobione, a nie tak z byle którego kawałka. Myslałam by u niego kupic przybornik i komplet poscieli dla chłopaków, ale sama nie wiem. Chcę kupic długi ochraniacz, bo wiem, że u mnie sie sprawdzi (dotychczas używałam 3 krótszych i mam już tego dośc, wole jeden), ale też się jeszcze wacham, może dopadnę ładnego uzywanego...

reklama
Do góry