• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy styczniówek 2009

MADZIU dziękuję za wiadomosć to widocznie już są rozm 62! Muszę sie wybrać do siostry bo ona pracuje w Silesii to zachaczę na pewno o C&A:)) CELINKO to super masz juz mebelki i fotelik !! :)

reklama
Ja troszkę ubranek mam, więc nie jestem taka strasznie golutka, ale w porównaniu z Wami....
Ale dobra przyjdzie czas na szaleństwo zakupowe, na razie ten remont wrrrrrrrrrrrrrr, ale już bliżej końca niz dalej.....hurra!

Marylion, i u mnie remont (kapitalny) również, przeszłam już wyburzanie ścian (ten kurz wrrr....:szok::wściekła/y:) jeszcze czeka mnie dużo więcej...trwa to już z 3 tygodnie:shocked2: i nadal końca nie widać...już mam dosyć tego bałaganu wrrr...

Ja stwierdziłam, że chyba jeszcze poczekam z wyprawką i większymi zakupami. Ciuszki już mam. Wcześniej wspominałam, że łóżeczka też, tylko muszę je sobie przywieść. Poczekam na męża aż się upora ze swoimi sprawami w pracy i razem będziemy szukać. Na razie to będę zerkać na wasze zdobycze i podpowiedzi :-)

Monika8887 współczuję remontu kapitalnego, jak Ty to znosisz biedactwo...i tyle czasu już!!!??? U mnie może dziś skończą łazienkę, potem kuchnia i będzie fajnie :)

Czekam do soboty z zakupami:-)-w końcu otwierają u nas w mieście porządne centrum handlowe!!!!!!No chyba ,że się nie wyrobie bo ide na wesele - wtedy przełoże zakupy na następny weekend:-p:dry:
5e8ef17511.png

tt2004553fltt.gif

reklama
pysia25 po prostu śliczności :)
Do mnie jutro ma wpaść Szwagierka z rzeczami dla Maleństwa do przeglądnięcia...ciekawe czy znajdzie się coś ładnego :))
A dzisiaj w ciucholandzie kupiłam 3 bodziaki za bezcen po prostu, a są praktycznie jak nóweczki! za większe zakupy wezmę się jak Mały/a ujawni swoją płeć :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry