reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
jaacieeeeeeeeeeeee jaki superowy!!!!!!!!!!!A ten w krówki nie gorszy !!!!No i tym sposobem znowu ubieram się cieplutko i ruszam na zakupy!!!:-p:-DMoja karta kredytowa niedługo wykaże limit zerowy:zawstydzona/y::-:)baffled::sorry2:

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Jeju te welurowe też są prześliczne..ale ja niestety jak na ten miesiąc poprzestaję na tych pajacach...następne zakupy w październiku...
a no i w końcu pościel zamówiłam...:-D

Dla tych, które walczą, żeby się powstrzymać przed wielkimi zakupami - moja znajoma radziła mi, żeby nie kupować zbyt dużo welurkowych ciuszków na zapas, bo np. jej córa (urodzona w listopadzie w zeszłym roku) nie lubiła przegrzewania i mogła nosić tylko zwykłe bawełniane pajace. W welurkowych natychmiast dostawała potówek...

Melulu zgadzam się z Tobą. My mamy jednego pajacyka welurkowego a tak to wszystko bawełniane.

Śliczne te wszystkie ciuszki!!!! :)

Ja limit swój wyczerpałam w październiku także czekam do listopada a to tak daleko buuuu

boziu jakie piękne te welurkowe ciuszki!!!! Cudeńka!!!

Szkoda, że u nas w Polsce nie robią takich fajnych ciuszków dla dzieci ze słodkimi napisami jak np w Anglii...... "Kocham moją mamę", "Najprawdopodobniej najsłodsze dziecko na Świecie"......dlaczego, dlaczego, dlaczego????????
Przynajmniej ja nie znalazłam takich:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry