reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

widzę że wy wszystkie już macie praktycznie całą wyprawkę. ja już na szczęście jestem w domu i będę mogła się tym zając na spokojnie. najpierw muszę przejrzeć ciuszki, które będę miała po dziecku mojej siostry, a jest tego sporo i dopiero później mogę zabierać się za zakupy. jak na razie to problem mam z ubieraniem samej siebie. muszę sobie kupić jakiś sweterek albo bluzę zapinaną bo wszystko co mam to jest z krótkim rękawem

reklama
ja już na szczęście zakupy dla siebie zrobiłam - mam nadzieję, że to, co m mam już mi wystarczy :tak: co do zakupów dla małej - moje pudła z ciuszkami tez czekają żeby je przejrzeć, ale najpierw mąż musi wynieść stół z pokoju, gdzie będziemy z małą spać i trzeba złożyć w końcu to łóżeczko - już nie wiem ile się Go o to proszę :dry:

A ja mam w ten weekend wesele i będę musiała nabyć jakiś strój :/
A poza tym ciągle przede mną zakup łóżeczka i wózka, o wyprawce nie wspominając...

melulu wiem co to znaczy - wesele. miałam ich w tym roku 4 i za każdym razem problem z ubiorem. najgorzej było teraz we wrześniu bo już brzuszek był spory, ale coś musiałam wybrać sie do sklepu ciążowego i kupić sukienkę. na szczęście jest ona takiego kroju ze po ciąży też będę mogła ją ubrać, oczywiście tylko do momentu kiedy nie schudne

Mnie czeka za rok we wrześniu ale do tego czasu chce wszystko zrzucić;))MELULU u mnie też ani łózeczka ani wózka jeszcze nie ma! Wózek wybrany i zamawiamy go pod koniec listopada bo czeka sie ok 2-3 tygodni a łózeczko i posciel kupujemy na poczatku listopada! Z wyprawki mamy wanienke ze stojakiem, 2 okrycia kapielowe mniejsze i wieksze, kocyk akrylowy i ciuszki!

Wózek wybrany i zamawiamy go pod koniec listopada bo czeka sie ok 2-3 tygodni
Kasia, a jaki wózek? Dawałaś już gdzieś linka? Poza tym ja bym zamówiła troszkę wcześniej, bo jak pod koniec listopada, to trzy tygodnie wypadną Ci akurat na święta, więc żeby im się nie zrobiły z tego dwa miesiące w tym gorącym okresie roku...

Ja w tym roku mialam na szczescie tylko jedno wesele. Z wieksza iloscia chyba byl nie dala rady. Bywaly takie lata, ze bylo ich po 5 na rok. Na szczescie wiekszosc rodzinki i znajomych juz mezata i zonata.

a ja jeszcze jedno weselicho 8 listopada, choć szczerze mówiąc cały czas się zastanawiam czy pójdziemy na nie czy nie...za miesiąc to już mogę nie mieć bardzo ochotę na taką imprezę.. :tak:

reklama
MELULU własnie masz racje tak zeby przed świetami go odebrać! bo potem i świeta, sylwester nowy rok i Styczeń:))heheA wózek mamy wybrany: Mutsy 4 Rider :) cały zestawik kupujemy! Gondolka czerwona, niebiesko-zielona taka morska spacerówka a fotelik czarno-czerwony! Tak wstepnie wybraliśmy:) A Wy macie już jakies typy co do wózka??

Do góry