reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja kupuje u mnie w sklepie dla dzieci:) Jest mniejsza cena niż w necie! Ja się wymiarami nie martwie bo mieszkam w domku jednorodzinnym a do autka wejdzie spokojnie jak sie zlozy! Jak dla mnie to boski wózio! A Tobie jakie kolorki sie podobaja?? tyle ich jest ze trudno wybrac..

o :-D
to też mój typ.
pojeździłam po sklepie 4 Riderem i mi się podoba - upewniłam się, że to jest to.
pojeździłam też Urban Rideram ... a raczej starałam się pojeździć i mi się nie specjalnie udawało.
też chyba pójdziemy w zestaw.
kolorek jakiś pewnie coś granatowego, bo ma być chłopięcy.

Ja lubię kolory eko, moja kumpela miała brązowy i jest to bardzo fajny czekoladowy (na zdjęciach w necie nie wygląda). Więc pewnie będę celować w któryś z brązowych.

ANIA FALKO Twój wózeczek też bardzo nam się podoba ale jego cena już mniej! Widziałam na żywo i jest super! MELULU czekoladowy no widzisz nawet o takim nie pomyślałam..;))Granat też mi sie podoba.. na pewno bym brała gdyby był chłopak... AGA ja tez nie umiałam tym urban riderem jezdzic hehe blokował sie cały czas... a 4 Rider jest super w miejscu mozna zawrocic!A któraś z was kupuje przez internet?? bo ja się jeszcze zastanawiam.. bo chciałąbym z tej nowej kolekcji ale nie wiem czy u mnie w sklepie takie mają.. chodzi mi o ten czerwony Team red. Bo spaerowke chce taka z zasuwakami jest świetna...Aha i czy kupujecie cały komplet w jednym kolorze?? Bo ja własnie chce w różnych;)) I jaki fotelik??? Bo ja tego na płasko nie kupuje bo za duży i ciężki zresztą bede miała gondolke:)

Ania - wózek śliczny :tak: ja niby mam ten wózek od kuzynki, ale jak patrzę na te Wasze to aż coś mnie od środka ściska - czasem żałuję, że sama nie mogłam sobie kupić - chociaż to zawsze jakieś odciążenie finansowe - za to na spacerówkę nie będziemy oszczędzać :tak:

reklama
mamjakty pewnie że dobrze że miałaś od kogo dostać w spadku wózek..bo teraz te ceny są niesamowite, a za to możesz zainwestować w coś innego...:tak:
Ja z G też zbieraliśmy na wózek ale mój Tata stwierdził ze kupi wózek wnuczce/wnuczkowi więc tez nas porządnie odciąży finansowo :-)
Na razie go nie kupuję, mężuś wie który więc w razie czego polecą z dziadkiem kupować :tak:

Do góry