reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
A ja zainwestowałam w termometr, dzisiaj przyszedł: TERMOMETR BRAUN IRT 4520 SUPER CENA 2LATA GWARAN. (447102944) - Aukcje internetowe Allegro
Poleciła mi go moja cytowana już tu nieraz kumpela, mamusia 9-ciomiesięcznej córki. Ponoć termometry elektroniczne dla dzieci są beznadziejne poza tym jednym jedynym modelem Brauna. I nie ma sensu kupować nic innego, nawet za 100 zł. A co do tego modelu to trzech różnych pediatrów jej potwierdziło, że może być. Tzn. rozmowa była taka:
- Jak pani mierzyła dziecku temperaturę?
- Termometrem elektronicznym w uchu.
- Elektronicznym? Ale to niedobrze... a jakim?
- Brauna.
- A, no chyba że tak!
A wygoda jest naprawdę ogromna - mierzy w sekundę. I nie trzeba malucha męczyć mierzeniem w odbycie. I dla rodziców też się przyda :-D

Kasia, chociaz str4asznie sie ciesze ze moj Popiel zdrowyw brzuchu to to co zaprezentowalas to wlasnie to czego mi bedzie brakowac, hehe :-D

Kasia -ja przez Ciebie teraz zamiast pracować, to oglądam i szukam po necie tez takich śliczności :-)
nie ma mocnych w weekend robię zdjęcia tego co kupimy z moim m bo w ten weekend już mu nie podaruję - jedziemy na zakupy dla Karolki i koniec :-D

ANIK567 w takim razie udanych zakupów i czekam na foteczki:))Fajnie, że wam się ciuszki podobają:) to tylko część bo chyba cały dzień bym je wklejała;))

KasiaJ82 - fajowe ciuszki!!!!:-)Ja jak do tej pory tylko skarpetki kupiłam..:sorry2:trochę się boję tych zakupów bo mam ochotę na mnóstwo różowych puchatych ubranek a wszyscy mnie straszą ,że mojej córeczce kutasek wyrośnie i potem będzie mi głupio jak go na różowo ubiorę:-p:no:

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Kasia super ciuszki...az mi sie chce cos kupic ale ja uziemniona Młoda dalej chora wiec w domku siedzi a mąz wraca wieczorem...wiec nawet wtedy nie mam czasu ani juz siły adziadki dalej obrazone wiec nie mam z kim jej zostawic nawet na 5 min.. Do tego ona zmierzła az ise jej znowu dzis oberwało..potem to ja sie popłakałm ze nie wuytrzymałam..:wściekła/y:

ja mam pytanie o zakupy, ale dla nas Mamusiek :)
Powiedzcie dziewczyny jaki balsam polecacie? ja miałam z garniera , a wyczytałam że nie może mieć kwasów owocowych..i sama nie wiem czy to prawda...

reklama
Do góry