reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Ja mam 'W oczekiwaniu na dziecko' swiatna ksiazka,opisuje ciaze tydzien po tygodniu,oprocz tego opisuje inne problemy,choroby,obawy,jest tez dzial dla tatusiow.Swiatna ksiazka-przyjaciolka:)

ja chciałabym kupic dla mojego męża księżkę - w lutym ma urodzinki i jeszcze bardziej niż ja chyba nie wierzy w dzidzię we mnie hihihih (ale od 3 dni rośnie mi brzuszek i może już uwierzy), w każdym razie - chciałabym mu zafundowac coś mądrego i łatwego w czytaniu aby wyparowały mu z głowy słowa kolegów - "stary to ostatnia szansa na realizacje marzeń, jak urodzi się dziecko przepadłeś..."

ps. jak miło rozmawiac na wspólne tematy :)

Ja mam wlasnie 'W oczekiwaniu na dziecko' i mi sie bardzo podoba. Podtytul jest 'poradnik dla wszystkich matek i ojcow' wiec dla kazdego cos dobrego:-) A mozna tam rzeczywiscie znalezc wiele interesujacych informacji.

Termometr kupiłam taki do ucha (dużo za niego zapłaciłam) ale kompletnie się nie sprawdził:wściekła/y:za każdym razem pokazywał inną temp. i używamy takiego zwykłego, elektronicznego w pupie:tak: Podobno najbardziej wiarygodny pomiar:-)

Anyżówka jeśli masz miejsce to lepiej osobno. Kilka dni temu w tv widziałam jak fachowiec się na ten temat wypowiadał.

Anyżówka uwazam, ze jesli nie ograniczaja Cie fundusze i miejsce to lepiej kupic oddzielnie suszarke.
sylwia.m
jesli masz jakis spradzony model to podaj prosze linka, bo ja podczytuje doswiadczone mamusie i zapisuje sobie co musze kupic :)
I jeszcze jakis laktator polecalyscie - reczny chyba ale jakis konkretny model, marka? Ja po macierzynskim bede musiala wrocic do pracy a poniewaz dojezdzam ok. 45 minut to daje nam 9,5 h poza domem, wiec laktator bedzie niezbedny :)

Matylda ja polecam avent isis Ale nie kupowała bym od razu, dopiero przed powrotem do pracy. Niestety nie każde karmieni kończy się powodzeniem, lepiej poczekać.:tak:

reklama
Do góry