reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

ja dziś zrobiłam na allegro takie zakupy higieniczne - podkłady do przewijania, podkłady higieniczne, pieluchy tetrowe i flanelowe, wkładki laktacyjne...
a poza tym kupiłam kostkę sensoryczną do zabawy i rogal do karmienia od Makaszki :)

teraz jeszcze do kupienia została mi mata edukacyjna, łóżeczko + materacyk i prześcieradło, no i oczywiście wózek. i pieluchy jednorazowe.
a dla mnie koszula i staniki do karmienia (;

no i pewnie się jeszcze sto rzeczy po drodze przypomni q; jakieś butelki, smoczki czy inne pierdoły...

reklama
Ja ostatnio butelki tommee tippee kupiłam antykolkowe, bo znajoma polecałą a była okazja :p a też właśnie zamierzam się zabrać za podobne zakupy jak pani.olga :)
Kosmetyki i kremy i inne to za jakieś 2 miesiące, żeby miały dłuższy okres przydatności :)Co do kosmetyków , to biedronka ma bardzo fajne nowości i ja chyba na początek się skuszę na ten 3w1 od pierwszych dni, bardzo dobre składy mają za śmieszne pieniądze Sroka o....: Kosmetyki Dada Hit czy Kit

Wlasnie zamowilam reczny laktator. Z alusia mialam elektryczny aventa I szlo z niego jak krew z nosa

Załączniki

• 1423683412887.jpg
    1423683412887.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 71
Mili muszę cię zmartwić, ze mialam ten laktator i co sie namachałam to moje, sprzedałam na all bez skrupułów.
Niezmiennie polecam Medela mini electric - leciało jak z sikawki ;-)

Ja ostatnio butelki tommee tippee kupiłam antykolkowe, bo znajoma polecałą a była okazja :p a też właśnie zamierzam się zabrać za podobne zakupy jak pani.olga :)
Kosmetyki i kremy i inne to za jakieś 2 miesiące, żeby miały dłuższy okres przydatności :)Co do kosmetyków , to biedronka ma bardzo fajne nowości i ja chyba na początek się skuszę na ten 3w1 od pierwszych dni, bardzo dobre składy mają za śmieszne pieniądze Sroka o....: Kosmetyki Dada Hit czy Kit

a kupiłaś zestaw czy pojedynczą butelkę bo ja trafiłam na zestaw startowy tych butelek czyli 2 butelki i kilka par smoczków za 69,99zł i chyba zamówię na stronce Oryginalne artykuły dla niemowląt w ogóle fajna stronka można na niej większość rzeczy kupić

przed chwiląna stronie smyka taki sam zestaw znalazłam za 94,90 więc warto;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja już zamówiłam właśnie te butle za 69,90 o takie
pol_pl_Zestaw-startowy-antykolkowy-do-karmienia-butelka-14465_3.jpg
i body taki uniwersalny wzór i kolor 19,90
pol_pl_Body-bawelniane-24047_1.jpgmoje pierwsze zakupy:-)

Załączniki

• pol_pl_Zestaw-startowy-antykolkowy-do-karmienia-butelka-14465_3.jpg
    pol_pl_Zestaw-startowy-antykolkowy-do-karmienia-butelka-14465_3.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 81
  • pol_pl_Body-bawelniane-24047_1.jpg
    pol_pl_Body-bawelniane-24047_1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 77
Do góry