dlaczego wlasnie to nosidlo? tez chce kupic ergonomiczne, jest ich troche, czym sie kierowalas wybierajac wlasnie te? ja myslalam o ergobaby, ale moze mnie przekonassz do tegoPrzymierzam się do zakupu nosidła Marsupi - któraś z Was może coś słyszała (dobrego / złego) na jego temat? Zrobiłam research i wydaje się być dobrą alternatywą dla chusty (której nie podejmuję się wiązać póki dobrze głowy nie trzyma).
reklama
u nas Bebilon droższy w Ziko, a poza tym notorycznie nie mają opakowań 1200 g /:
Kurcze, ja koniec koncow zawsze decyduje sie na zakupy wszystkich potrzebnych produktow w Ziko- nie lubie latac od jednej apteki czy drogerii do drugiej, wole wszystko zalatwic za jednym zamachem- i w sumie wychodzi mi tam najbardziej ekonomicznie, kiedys spejcalnie zebralam paragony z zakupow i juz stale kupuje w Ziko- czy to stacjonarnie czy internetowo. Moze to kwestia czestych promocji
P
pani.olga
Gość
w Gemini Bebilon 1 kosztuje 54 zł, bez porównania cena. ja u nich robię zawsze zapas mleko + pieluchyKurcze, ja koniec koncow zawsze decyduje sie na zakupy wszystkich potrzebnych produktow w Ziko- nie lubie latac od jednej apteki czy drogerii do drugiej, wole wszystko zalatwic za jednym zamachem- i w sumie wychodzi mi tam najbardziej ekonomicznie, kiedys spejcalnie zebralam paragony z zakupow i juz stale kupuje w Ziko- czy to stacjonarnie czy internetowo. Moze to kwestia czestych promocji![]()
kornelia1802
Fanka BB :)
Do końca tygodnia w stokrotce są kupony na duża pakę pampers 20 zł rabatu. Kupon dostaliśmy przy zakupach powyżej 50 zł bodajże
klaudia81.81
Ja też mam dwa kupony na pampery w stokrotce
Nie zauważyłam wcześniej Twojego posta. Marsupi ponoć jest nosidłem, które najbliżej oddaje noszenie w chuście poprzez pozycję "na żabkę". Kupiłam, na razie raz nosiłam małą i mi od razu usnęładlaczego wlasnie to nosidlo? tez chce kupic ergonomiczne, jest ich troche, czym sie kierowalas wybierajac wlasnie te? ja myslalam o ergobaby, ale moze mnie przekonassz do tego![]()
MamaPatryka89
hej proszę was o radę o podpowiedz
Mam taki otulacz i się zastanawiam czy to woombie czy nie i chce to sprzedać i nie wiem za ile
Comfort Harmony Woombie Perfect Peanut Swaddle All in A Row | eBay
Mam taki otulacz i się zastanawiam czy to woombie czy nie i chce to sprzedać i nie wiem za ile
P
pani.olga
Gość
hej proszę was o radę o podpowiedz
no jeśli masz dokładnie taki sam to jest to Woombie.
The Swaddle Shop
reklama
MamaPatryka89
Taki sam jak w linku.
A za ile mogę go sprzedać bo już Igi za duży a to do 5kg
A za ile mogę go sprzedać bo już Igi za duży a to do 5kg
Podziel się: