reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

No ja nadal jestem zdecydowany na emmaljunge edge duo... ale coraz bardziej dumam nad troszke zawrotną ceną bo z fotelikiem i bazą do isofixa to pewnie ponad 3tys wyjdzie.....

reklama
Moja koleżanka kupiła też dosc drogi wózek (Jane pro....) trzykołowy, około 3000 zł, ale ja nie widzę w nim nic takiego żeby się zachwycac i myślę, że często te ceny są przesadzone i płaci się tylko za markę, a dla dzidzi i tak najważniejsze jest zeby miała sporo miejsca i żeby było wygodnie,

Blizniaki, mój wózeczek jest raczej tradycyjny i prosty nie jest napewno przerostem formy nad treścią (Yoka pewnie potwierdzi) jest super dla dzidzi, ale też jest przyjazny dla użytkującego.... a moja żonka nie ma talentów (pewnie jak spora cześć kobiet) technicznych i jakby miała cudować ze skłądaniem i inymi rzeczami to by się wściekała....

Zdecydowalam sie na wózio jest naprawde super, ma same zalety, jezdzilam nim po sklepie i w ogole jest super na dodatek jescze tani bo to nowosc ale babka w sklepie mowi ze cena szybko skoczy bardzo do góry bo jest naprawde dobry i ludzie sie przekonuja do niego , w sklepie jest dopiero drugi raz wiec cena jescze mala, chcemy w sierpniu wplacic kase i odebracjuz wewrzesniu zeby kupic jescze za ta cene.

ma raczke teleskopowa-super, duzy kosz na zakupy jescze z taka "budka" zeby zakupy nie wypadly
jest lekki, gondolka fajna dosyc spora
zaje.... buda w spacerówce bo bardzo daleko sie rozklada, siega dzieku ponizej szyji(na wysokosc klatki piersiowej)
spacerówka jest ala kolebkowa ale ma normalnie obnizany podnozek i jest tak regulowana ze wyglada jakby poprostu nie bylo na calkiem lezaco rozkladane oparcie
jest mega zwrotny-super sie nim jezdzi, bardzo lekko, jakby plynal. Babka w sklepie kazala mojemu mezowi przejechac sie nim i mutsy i Adrian mowi ze bez porównania, duzo lzej i bardziej miekko jezdzi on niz mutsy
cala tapicerka odpinana do prania
z ewentualnej wady (choc dla mnie to zadna wada) to troche ciezko chodzi buda w gondoli bo jest nowa, niewyrobiona i nie ma pokrowca na nozki do nosidelka(do sportówki jest)
To on
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 4 + fotelik kol. czerwony
Ten kolor chcemy
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 3 zielony

Sorki grudnioweczki ze zaśmieciłam nasz temat moimi pytaniami o zakupy, teraz dopiero dotyczyałam się że powinnam tu :tak:Was o wszystko pytac, więc poprawiam się:zawstydzona/y: i przepraszam!!!!

A wiec jeszcze raz....:zawstydzona/y:

Mam wielką prośbę do mieszkanek naszej stolicy i okolic, wybieramy się do warszawki!!!!na wstępne przymiarki/zakupy czy możecie
blagam.gif
podać mi adresy i nazwy sklepów w Warszawie i okolicach- godnych polecenia, w których znajdę jak najwięcej rzeczy dla maluszków - meble, wózki, wyprawki itp.

Z góry dziękuję za pomoc!!!!!
02.gif

A propos macie już wybrane wózki??Na jakie zdecydowałyście się, z chęcią przeczytam Wasze opinie :dry:

Znowu będę przepraszać:zawstydzona/y: czytam i czytam i pewnie jeszcze trochę mi zejdzie o waszych wyborach wózków, poscieli, itp. więc sorki za zbędne pytania, ale jeśli jest ktoś z Warszawy prosze o pomoc w sprawie sklepów, dzieki...:tak:

Madzienka, ja rok w W-wie mieszkałam i faktycznie spory wybór mają w M1, w Targówku jest też jakiś dziecięcy spory sklep, a to niedaleko, ja bym ci radziął wyszukać hurtownie i w nich się pokręcić, niestety adresów ci nie podam, bo nie znam.

reklama
Do góry