Dorotka_23
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki! Mam pytanko. Chce już kupić kombinezon dla maluszka. Jak myślicie jaki rozmiar wybrać, aby starczył na całą zimę? 62 czy 68?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ale jak juz się zacznie to nie można przestać...Ostatnio kupiłam śliczną pościel na allegro i rożek z tego samego materiału ale pokażę wam jak dojdzie paczkaCześć dziewczynki! Mam pytanko. Chce już kupić kombinezon dla maluszka. Jak myślicie jaki rozmiar wybrać, aby starczył na całą zimę? 62 czy 68?
Semiko gdzie kupiłas taki ładny kombinezonik?
Ja jescze tez nic nie kupiłam z tym ze ja mam sporo po Cyprianie ale jescze nic nie przynioslam z piwnicy, kolezanka przyniosla mi za to 3 wory ciuszków (po czesci moich bo jej pozyczalam po Cyprianie)