reklama
ANIA2608 super zakupy
Jaki wzór pościeli wybraliście?
Agacia82 ciuszki świetne
Ale nad pajacami też bym się zastanawiała... Na zdjęciach nie wyglądają na 100 % bawełny a trudno sprawdzić jaka to tkanina nie dotykając jej. Przy moim starszm synku pajacyki najlepiej sprawdziły się do spania
Chociaż oczywiście polarkowy jak najbardziej może się przydać na wiosenne spacerki 
Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEI
Oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie
Niekiedy trzeba coś samemu sprawdzić w praktyce, by się przekonać o użyteczności bądź bezużyteczności
)))
Agacia82 ciuszki świetne
Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEI
Dorotka_23
Fanka BB :)
Semiko ja też chyba wolę mieć swobody dostęp mopem pod łóżeczko
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe

blizniaki2000
Agacia bardzo ładny ten kombinezonik.
Ja tez kupiłam dzisiaj kilka rzeczy:
2-pack Disney Body 3-6 m-cy 68 cm waga do 8,5 kg (415909138) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Conection 3-pak Pajacy 0-3 m-ce róż (415864120) - Aukcje internetowe Allegro
3-pak Body Happy Animal roz 68 cm 3-6 m-cy (416313525) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, ze się nie zawiodę jak przyjdą zamówione rzeczy, jak do tej pory byłam zadowolona z zakupów na allegro.
Ja tez kupiłam dzisiaj kilka rzeczy:
2-pack Disney Body 3-6 m-cy 68 cm waga do 8,5 kg (415909138) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Conection 3-pak Pajacy 0-3 m-ce róż (415864120) - Aukcje internetowe Allegro
3-pak Body Happy Animal roz 68 cm 3-6 m-cy (416313525) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, ze się nie zawiodę jak przyjdą zamówione rzeczy, jak do tej pory byłam zadowolona z zakupów na allegro.
justyna
Ewelw co do łóżeczek z szufladą to ich "praktyczność" jest kwestią dyskusyjną. Wszystko ma swoje plusy i minusy, chociaż jak dla mnie te szuflady są całkowicie bezużyteczne. Po pierwsze są zbyt płytkie i naprawdę trudno sensownie w nich cokolwiek poukładać, a po drugie są zbiorowiskiem kurzu, bo nigdy nie są całkowicie zakryte. A po trzecie trzeba mieć sporo miejsca by taką szufladę całkowicie wysunąć spod łóżeczka. Gdybym już miała decydować się na jakieś rozwiązanie związane z pozyskiwaniem dodatkowego miejsca, wybrałabym pokrowiec (wsuwany pod łóżeczko) na zamek - taki jaki można dostać w IKEIOczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie
Niekiedy trzeba coś samemu sprawdzić w praktyce, by się przekonać o użyteczności bądź bezużyteczności
)))
dobrze mówisz kobieto !!! ja miałam łózeczko z szufladą i wszystkie " zalety" kóre wymieniłaś zgadzają sie !!! najbardziej wkurzało mnie to ze strasznie sie kurzyło a dostęp gorszy !!
Dorotko dlatego pisałam i tych pokrowcachSemiko ja też chyba wolę mieć swobody dostęp mopem pod łóżeczko![]()
dla mnie żadnych szuflad pod łóżeczkiem. Ale czasem jak jest bardzo mało miejsca to się go szuka gdziekolwiek, to zrozumiałe![]()
Blizniaki super ciuszki
Buziaczki
kana161
Mama "terrorystek" :P
Bliżniaki chyba ogladamy te same stronki na allegro....ogladałam ostatnio te same ciuszki...rewelacyjne...
A mi wczoraj tesciowa kupila wanienkę i takie siedlisko dla bobaska do wanienki i mase ciuszków...sukieneczki, spodenki i takie tam.....jak porobię zdjatka to wrzuce....
A no i od kumpeli dostałam rewelacyjnego pajaca czarnego, sprzodu z białymi kosciami...taki mały kościotrup....nie da sie tego opisac...zrobie popoludniu zdjątka to powklejam...
A mi wczoraj tesciowa kupila wanienkę i takie siedlisko dla bobaska do wanienki i mase ciuszków...sukieneczki, spodenki i takie tam.....jak porobię zdjatka to wrzuce....
A no i od kumpeli dostałam rewelacyjnego pajaca czarnego, sprzodu z białymi kosciami...taki mały kościotrup....nie da sie tego opisac...zrobie popoludniu zdjątka to powklejam...
reklama
Myszqa
Yoka ja mam pytanko czy x-landery dokładnie chodzi mi o XA i X1 mają przekładane rączki?