reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Dziękuję za pomoc:-)Jestem wyczulona na "mało bezpieczne"-gondola zamiast fotelika odpada!!! Pozdrawiam
Myszqa
To ja tak troszkę w innym temacie niż zakupy dla dzidzi.:-)
Marzy mi się taki dłuuuugi sweter, taka sukienka-sweter czy któraś z Was nie spotkała gdzieś czegoś takiego
Kiedys zamówiłam sobie takie cóś w neckermmanie ale nie przyszło:-(
A chce mieć :-)
Marzy mi się taki dłuuuugi sweter, taka sukienka-sweter czy któraś z Was nie spotkała gdzieś czegoś takiego

kana161
Mama "terrorystek" :P
Myszka ja mam cos takiego..ale z golfem i bez rekawków....wkleje zdjecie, to ja to dostalam od mamy z Kanady.ale widzialam bardzo podobne w h&m....tylko juz jakis czas temu....
Myszqa
No właśnie o coś takiego mi chodzi tylko z długim rękawem. :-)
Chyba jutro przejdę się do h&m i poszukam. :-) Może gdzieś w kącie jakiś jeden egzmplarz został
leży i czeka na mnie 
Chyba jutro przejdę się do h&m i poszukam. :-) Może gdzieś w kącie jakiś jeden egzmplarz został
leży i czeka na mnie 
Agatkas
Mamusia Zuzolka
To ja tak troszkę w innym temacie niż zakupy dla dzidzi.:-)
Myszqa moim zdaniem w Promodzie będą takie sweterko-tuniko-sukienki na 100%, sama sobie tam takie dwie kupiłam w zeszłym roku. Takie fajne cieplutkie, z golfem
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agawar.... .rewelacyjny komplecik....śliczny:] ja lubie wlasnie takie ciuszki z dużymi nadrukami,jakies misie, tygryski i takie tam.....dla mnie bomba :-)
reklama
Cześć Mamuśki....
Poza tym byłam w Ikei i qrde nie było na stanie tego mojego łóżeczkaI czeka nas znowu wycieczka do katowic...
Kupiłam kilka ciuszków "dziewczyńskich"i byłam na pyyysznych pierogach ruskich
Fajny miałam dziś dzień!!!
Hej Agatkas pozwoliłam sobie twoją wypowiedź przekopiować na zakupy i chciałabym zapytać o jakim łóżeczku myślicie...my chyba w sobotę odwiedzimy Ikee...i też myślimy o zakupach właśnie tam...
Dziewczyny zobaczcie co kupilam mojemu Bartkowi:-)
Cudne!!!!