reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

No to lawendowy i gizas razem maja punkcje:) agusiapela myślami jesteśmy z Tobą i już 3 mam kciuki by kruszynka została. Tobą na 9 długich miesięcy :)
Kochana84 witaj:) a gdzie podchodzisz do ivf?

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kachna:tak: zrobią Ci scratching przy zakwalifikowaniu rządowym? jeszcze jak mi powiesz że to w pakiecie to się zszokuje:baffled:
Ja już po badaniu estradiolu i progesteronu, wyniki będę miała na necie po południu. Jak ja bym chciała żeby było powyżej 700:sorry: Stres mnie dopada. Mam tylko 3 kruszynki a przed nimi taka długa droga:zawstydzona/y:

A to nie wiedziałam, ale teraz przy tym podejściu było inaczej, bo przed stymulacją brałam antykoncepcję na torbiel. W maju miałam scratching. Powiedzcie mi czy embryo gel też może być wliczony w cenę? Bo nie wiem czy się upomniec:eek:płacić to raczej nie chcę bo już mnie ta stymulacja tyle wyszła:eek: pomyślę jeszcze nad tym. Koszt to chyba 500 zł. Może pomoge mojemu maluszkowi dodatkowo:sorry:
Brzuch mnie bolał tylko wczoraj rano ale bardzo intenesywnie, w drodze do kliniki już mi przeszło.
Dziś czuje napęcznienie i lekki dyskomfort, ale to normalne po tylu zastrzykach.

Agusiapela trzymam kciuki. Od dziś jesteś w ciąży :) Zazdroszczę ale tak pozytywnie :) Dzidziuś się zagnieździ i będziecie razem prze piękne 9 miesięcy a później przez całe życie. Innej opcji nie ma!!!

A ja ciągle bez miesiączki, ze sporadycznymi plamieniami. Czytałam w necie, że Atywia już komuś też tak zatrzymała miesiączkę. Ciekawe co powie w piątek doktorek.

A powiedzcie mi jak to jest z wchłanianiem torbiela ? On ma w sobie krew i z miesiączką pęka i się wydala czy w jakiś inny sposób to działa?

Lawendowy współczuję z powodu babci. Trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki :-):-)
Ja już po transferku podali mi blastusia.Drugiego blastusia zamrozili a pozostałe zarodeczki trzymają jeszcze do 7 doby a później mrożą.
Kobitki a powiedzcie mi jak z waszym nastrojem bo ja póki nie miałam transferu to miałam chwiejny charakter.Bardzo mi mój mąż nawet przeszkadzał ale wydaje mi się,że to hormony :tak: Jak tylko podali mi mój zarodeczek kochany a mój mężuś pocałował mnie w czółko to minęło jak ręką odjął a teraz mam wyrzuty sumienia,że taka okrutna byłam dla niego :-(
Ale on rozumie to,że hormonki szaleją :-)

GIZAS,LAWENDOWY-za poniedziałek dla GIZAS ogromne kciukasy a dla Lawendowy taniec indiański.Ja jak takie tańce będę odprawiała to za dwa lata wyląduje w YOU CAN DANCE :-):-) HE HE

reklama
Agusiapela, bardzo się cieszę, że zabrałaś swoje Maleństwo. Niech się teraz ładnie wgryza w Mamusię i zostanie z nią na całe 9 miesięcy.
Chwiejny nastrój, to na bank od hormonów. Mam nadzieję, że teraz to tylko będzie gościł uśmiech na Twojej twarzy.
A z tym You can dance, to mnie rozśmieszyłaś. Normalnie boki zrywać :tak:

Do góry